tiistai 27. tammikuuta 2009

Viikon Koirakuva: MUUTOS

Viikon Koirakuvassa aiheena tällä viikolla muutokset. Alla olevassa kuvaparissa Jaden muodonmuutos, joka johtaa kaksi kertaa vuodessa pohdintoihin onko koira liian laiha vai liian pyöreä... Turkki tekee ihmeitä tuolle rääpäleelle...!

Täydessä turkissa Jii ei vieläkään ole, mutta helmi-maaliskuussa turkki on varmasti "muhkeimmillaan" :) Harmi, ettei siihen väliin ole mitään näyttelysuunnitelmia! Kesäksi taas tiputetaan loputkin karvat...

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä hassua nähdä Jii syksyllä täysin turkittomana. Turkittoman version nähneenä arvioisin, ettei Jii _todellakaan_ ole yhtään pyöreä - paremminkin hoikka.

  Mutta turkin määrästä viis! Pääasia, että belgimäistä menoa ja meininkiä riittää! =oD Huomenna nähhään! t. toinen beegi, jonka menojalkaa vipattaa 8)

  VastaaPoista
 2. Ihan niinku sun mami olis pahoillaan silloin, kun sä oot tollanen vähäkarvanen versio :o
  Mun mami olis mielissään mitä vähemmän mulla on karvoja...Outoo :o
  Täytyy myöntää, että jos sä oot noissa kuvissa suunnilleen samanikänen niin näytät kyllä tossa yläkuvassa jotenki pentumaiselta, että kai se turkin paksuus sit vaikuttaa asiaan, vaikka en aikasemmin sitä olis allekirjottanu :o

  VastaaPoista
 3. Eka kuva on otettu viime marraskuussa :) Alimmat viime viikonloppuna.

  Minustakin Jade näyttää ihan pennulta tuossa kuvassa. Kerran vein sen näyttelyyn tuollaisena karvattomana, silloin Jade oli n. puolitoistavuotias... Yksi mies virkkoi heti tyttärelleen belgikehän laidalla, että katso, on täällä niitä pentujakin ;)

  Tuossa karvattomuudessa on myös se huono puoli, että silloin kun ne karvat eivät ole koirassa, niin ne ovat lattialla - tai voirasiassa ym :D

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan niin sokeita, ettei paljon eroteta turkin tuuheutta toisestaan noissa kuvissa *myöntää nolona*, mutta upeita kuvia aivan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Kunnon muhkuja verrattuna mun rimpula Remppaan :D

  VastaaPoista
 6. Vuokko, Lilli ja Nekku31. tammikuuta 2009 klo 9.10

  Hienoja kuvia Jadesta!
  Nekun vähäkarvaisuus on myös herättänyt shelttilenkeillä (samat ihmiset näkevät Nekun eri vuoden aikoina) kysymyksiä koiran laihtumisesta. Mitteliksi sillä on liian lyhyt karva ja kun pohjavilla lähtee, niin koira ei muistuta rotumääritelmän mukaista mitteliä alkuunkaan. No, tämä muodonmuutos ei Nekkua häiritse ollenkaan ; )

  VastaaPoista