tiistai 20. tammikuuta 2009

Vihdoinkin...!

Sain sitten päivitettyä Picasan kuva-albumit! Ne, jotka eivät ole nähneet tarpeeksi kuvia Jattusesta ja kavereista, voivat siirtyä tänne kurkkimaan lisää fottiksia.

Suurin osa kuvista on toki ollut esillä blogissa, mutta kiva saada galleriaan uusiakin kuvia. Vielä pitäisi innostua kirjoittelemaan kuvatekstejä - kuka kuvassa esiintyy, kuvaaja jne.

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! :D

  Vaihdoin teidän uuden linkin viimeinkin.. Kauhea, että tuota linkkilistaa on jotenkin aina niin vaivalloista päivittää ;D Ja sen unohtaakin helposti.. :P

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Tähän uuteen blogiin en laita linkkejä ollenkaan, vaan kaikki tulevat sitten (blogitkin) tuonne uusille kotisivuille.

  Itse seikkailen vielä vanhojen linkkien kautta teidän(kin) blogsuun ;)

  VastaaPoista
 3. Mukavia belgikuvia! Pikaisesti kävin fottiksia ihastelemassa. Pitää käydä paremmalla ajalla zoomailemassa kuvia tarkemmin.

  Mukavaa viikonloppua Eppuli ja Jippula! :D

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Nättejä belgejä! Gronttu on ehdottomasti paras pölkkärin muunnoksista :)

  VastaaPoista
 5. Jee uusia kuvia! :) Sulle taisi iskeä galleriapäivitysinnotus samaan aikaan kun mulle, nimittäin itsekin sain vihdoin ja viimein aikaiseksi vähän parannella tuota Serin ja Kiian kuvagalleriaa. :)

  Mäkin ajattelin Kiialle BH-koetta kesälle, vähän tietty riippuu siitä että miten saadaan toi paikallaolo hanskaan. Se on meillä se suurin onkelma... En usko että kaupunkiosuudessakaan tulee muuta ongelmaa olemaan kui tuo paikallaanoleminen.

  Tsemppiä teille vaan BH-kokeeseen! Kyllä te sen varmaan heti läpi pääsette ;)

  VastaaPoista