sunnuntai 18. tammikuuta 2009

6 x K

Muuttokiireiden lomassa meinasi unohtua tämä Ruusulta ja Roosalta saamani haaste.

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.


Elikkäs...

1. Kantri - Kuuntelen paljon kantrimusiikkia. Minulle musiikissa on hyvän melodian lisäksi tärkeää hyvät sanat ja tarina. Dixie Chicks, Willie Nelson, Johnny Cash, Carrie Underwood, Allison Krauss jne.. Kantrissa on maanläheistä melankoliaa, josta pidän.

2. Koirat - Haaveilen toisesta koirasta. Belgityttö on toivelistalla. Saa nähdä milloin meille tämä "kakkostyttö" kotiutuu. Muut rodut, jotka belgin lisäksi kiinnostavat, ovat bordercollie ja flatti. Jostain syystä energiset häseltäjät vetoavat minuun...?

3. Kasari -Minulla on elokuvien ja popmusiikin suhteen menossa kamala kasarikuume. Elokuva, jota suosittelen kaikille saman ongelman kanssa painiville: Breakfast Club...!

4. Kirjat - Aloitin vasta lukemaan Sofi Oksasen uusinta. Kirjahyllystäni löytyy lähinnä klassikoita (mm. Austen, Brönte, Dostojevski), elämänkertoja (Sinatra, Monroe, Faithfull, Iggy Pop...) ja tietysti koirakirjoja.

5. Kuvaus - Olen aina ollut visuaalinen ihminen ja näen kaikkialla "hyviä kuvauskohteita". Kamera kulkee mukana melkein kaikkialla, kaikkialta löytyy jotain kaunista ja kiinnostavaa. Usein kuvauksen uhriksi joutuu koirani. Koirien kuvaaminen on todella haasteellista, erityisesti mustien belgien. Olenkin pohtinut pitäisikö seuraavaksi laittaa sittenkin tervu...

6. Kesä - Kesä on yksi lempi vuodenajoistani, talven, syksyn ja kevään ohella. Yllättäen olenkin melko peruspositiivinen ihminen, joka löytää mukavia puolia kaikista keleistä.


En haasta erikseen tähän ketään mukaan, mutta kaikki saavat halutessaan ottaa haasteen vastaan. Kiva näitä olisi lukea muidenkin blogeista...! :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta! :D Munkin pitäis osallistua tähän.

  Opinpa tästä uusia asioita sinusta. Ykköskohta tuli aivan yllärinä! Kamera ja visuaalisuus-kohta taas ei. ;-)

  Mukavaa viikkoa Eppis! Ja suuri kiitos kun hoidat hu haasteen! Ensi viikolla yhteislenkille, eikös juu? Meillä on teitä jo ikävä, kun ei oo pian kahteen viikkoon nähty!!!! :oD

  VastaaPoista
 2. Joo, minussa on paljon yllättäviä puolia :P

  Torstai passaisi näillä näkymin tai sitten keskiviikko. Ehkä ke jopa paremmin. Täytyy vielä käydä katselemassa tuota lähimetsää tarkemmin ja ainahan tuossa on tuo koirapuisto - ollaan nyt käyty siellä neljä kertaa, eikä siellä ole ollut meidän lisäksi muita :)

  Jäätilanne vähän arvelluttaa, kun nuo kelit heittelevät laidasta laitaan. Tänään ollaan taas lähempänä nollaa kuin 20 astetta. Ihme talvi...!

  VastaaPoista