sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Mustaa valkoisella

Kuvissa siis luvassa mustaa ja valkoista, kun lauantaina oli upea, keväinen (kyllä!) aurinkopäivä, jolloin koirien lisäksi pääsin ulkoiluttamaan kameraa. Mökkimaisemissa vietettiin viikonloppua ja vauhdinhurmaa oli ilmassa, kun Jade sai taas juosta vapaana...!

Narupallo sai kyytiä Iijoen jäällä ja puuterilumi pöllysi pikkubelgin toimesta! Tällä kertaa muutama liikekuvakin onnistui - huolimatta siitä, että belgillä tuntui taas olevan tuhat jalkaa ja vauhtia sata lasissa. Lisää kuvia galleriassa.


Samoilla otoksilla osallistun näin mattimyöhäisenä Viikon Koirakuvaan - kyllähän näissä kuvissa on hurjia hurttia bongattavissa ;)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ensimmäisessä kuvassa Jade näyttää ihan mustalle sudelle. Kauniita koiria :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Pitää niitä täällä vaklata ja kohta varmaan kysellä neuvoja,jos en ala ymmärtää tuo kameran päälle vai olihan se siun kamera Nikon D40?

  VastaaPoista
 3. Hurjia Hurttia havaittu lumisessa horisontissa! 8) Ihanaa, kun satoi vähän lisää lunta. Itsellä silmä lepää lumisissa maisemissa ja hurtilla on paljon lunta missä telmiä.

  VastaaPoista
 4. Jep, Nikonilla täällä sihtaillaan :P

  En minä vielä hirveästi tajua tuon kamerna päälle. Ohjekirjaa tulee selailtua paljon. Pitäisi paremmin perehtyä noihin manuaalisäätöihin, ehkä liikekuvatkin paremmin onnistuisivat...!

  Tosi tyytyväinen oon tuohon kameraan ollut kyllä. vielä kun oppis käyttämään sitä ;)

  VastaaPoista