lauantai 10. tammikuuta 2009

Kajaani KV


Terveiset Kajaanista, jossa tänä vuonna ei tarvinnut pakkasessa palella...!

Jaden startti uuteen näyttelyvuoteen alkoi EH:lla. Hirveän tyytyväinen olin Jaden esiintymiseen ja sain sen juoksemaan nätisti, mutta liikkeet eivät kuitenkaan hurmanneet tuomaria tällä kertaa.

Minulle jäi epäselväksi millaisista belgeistä Kirsti Louhi sitten pitää oikeastaan, kun varsinkin nartuissa valitsi PN-nelikkoon varsin erilaisia koiria. Jade ei ollut aivan hänen tyyppiään, vaikka Jadella olikin tuomarin mielestä "ihana pää". Esiintyminen ja esittäminen sujuivat omasta mielestäni ihan mallikkaasti. Ilmeisesti Jaden kanssa pitäisi kuitenkin juosta lujempaa, ettei se ravaaminen menisi ihan tipsutteluksi. Ensi kerralla siis enemmän vauhtia...! ;)

Kiitos Pamulle avustuksesta kehän laidalla! Jade seisoi ihan skarppina, kun tutut kamut heiluivat kehän laidalla!

Minulle jäi hyvä fiilis näyttelystä. Nyt kun sertit on jo kasassa, niin ei tarvitse jännittää enää noita esiintymisiä. Nyt vain opetellaan esittämään se koira vieläkin paremmin.

Jaden puolisisaruksilla meni mukavasti: Pupu (Taiga Doo's Daiga-Daiga-Duu) sai EH:n ollen junnujen kakkonen, Kojo (Don Coyote) oli hienosti PU4 ja sai ekan sertinsä! Matkakamumme jatkoivat viime vuoden erinomaista linjaansa, Poppiksen (Sysisalaman Dynamiitti) saldona ERI/AVK3 ja Hipan (Jaxonville Kipin Kapin) ERI/VAL1. Onnittelut vielä grotskujen PN2 Divalle (Sysisalaman Diiva) cacibista ja tervujen PN2 Sinnalle (Cousin's Priscilla) vikasta SERTistä.

Jaden arvostelun lisään tähän loppuun, kun kotisivut ovat vielä keskeneräiset.

"Neliömäinen narttu, jolla feminiininen ilme ja pää. Hyvin asettuneet korvat. Oikea purenta, pitkä kita. Hyvä kaula ja ylälinja. Pehmeät käpälät. Liikkuu ahtaasti edestä ja takaa, sivuliike lyhyttä. Seistessä ja liikkeessä takajalat pihdissä. Hyvä turkinlaatu."

AVO EH


6 kommenttia:

 1. Onnea EH:sta! :) En ehtinyt jäädä katselemaan kehää loppuun, niin tulin kurkkimaan, miten teillä meni ;)

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 2. No eihän se EH ollut ihan sitä mitä lähettiin hakemaan, mutta Jii ei vain ollut tuon tuomarin makuun ;)

  Tosi iloinen olen siitä miten Jade esiintyi, vaikka olin itse remmin päässä.

  VastaaPoista
 3. Meillä olisi teille pieni meemi..

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kuomat taas hurjan hauskasta reissuseurasta! Matka sujui teidän kanssanne leppoisammin, autolta hallille raahautumismatka tuntui lyhyemmältä ja kaksoisvoittokin maistui kamujen kanssa makeammalta. ;-) Vai miten me sovittiikaan? :oD Jatsityttelille morotukset Poppikoneelta!

  VastaaPoista
 5. Joko ootte päässeet onnellisesti pahavilaatikoijen keskelle vai vieläkö on muutettavvaa? TSEMPPIÄ!

  VastaaPoista
 6. Vielä vielä, vasta huomenna illalla päästään uuteen kotiin ja voi hengähtää hetken ennen ku pitää alkaa purkaa laatikoita!!! :P

  Tässä just mietin, että tekiskö vielä tälle illalle jottain... Vai heräiskö aamulla ennen kouluunmenoa siivoilemaan... Aaargh.

  VastaaPoista