lauantai 31. tammikuuta 2009

Metsäpolkua pitkin


Tänään löytyi erinomainen metsäpolku, jossa juoksuttaa koiraa vapaana. Ilta oli kuitenkin jo hämärtymässä, joten kovin pitkälle emme polkua kulkeneet. Näyttäisi kuitenkin, että siellä päin ei ihan heti tule mitään asutusta vastaan - onhan siinä paikoin jo kaupunginrajakin ja edessä vain lisää metsää.

Joku kommentoi tuohon alempaan postaukseeni, että Kuivasjärvellä olisi jo kuollut kolme koiraa noihin myrkkysyötteihin. Tarkkana saa olla, varmasti KAS:sin hallillakin kulkevat, ettei koira nappaa maasta suuhunsa mitään kiellettyä.

En ala edes pohtimaan millainen sairas, yksinäinen, surkea perverssi noita myrkkysyöttejä näpertelee iltojensa iloksi, mutta toivotaan, että hänenkin elämäänsä tulisi jotain muuta sisältöä.

******

Jaden kanssa olemme nyt lenkkien ohella ottaneet alokkaan liikkeitä, jotka edelleen ovat hallussa. Ehkäpä juuri sen vuoksi ei ole ollut inspistä treenailla, kun koira osaa jo alon ja avon liikkeet, ja voittajan liikkeistä en oikein tiedä mistä aloittaisin. Keväämmällä otetaan sitten hienosäätöön avoimen luokan liikkeet ja tarkoitus olisi tietysti taas joku tokokoekin käydä kokemassa ;)

Seuraaminen häiriössä on edelleen meidän heikoin liike: vaikka Jade pysyykin jotenkuten vauhdissa mukana, se kontakti tippuu yleensä käännöksien jälkeen. Kun jaksaisikin jankata tätä paremmaksi, mutta laiskottaa. Lyhyemmät seuraamiset ovat ihan mainioita, samoin täyskäännökset. Pitäisi siis ottaa tarkasteluun nuo oikealle ja vasemmalle käännökset.

En ole vielä saanut aikaiseksi hommata omaa avainta KAS:sin hallille. Kunhan sen saisi aikaiseksi, niin voisi käydä Jiin kanssa ottamassa agiakin pitkästä aikaa.

Kuten kirjoituksista voi huomata, poden vähän huonoa omaatuntoa sen suhteen, ettei tehdä mitään. Jade on tyytyväinen lenkkeilyyn, leikkimiseen ja pikkutokoiluihin. Se ei todellakaan hypi pitkin seiniä, vaikka hiljaiseloa treenirintamalla vietetäänkin. Kevättä kohti mennessä innostus varmasti palailee... Haaveilenkin jo jälkimetsään pääsystä! Ja esineruudun kanssa pähkäilemisestä ;)

*****
Ihania aurinkoisia helmikuun päiviä odotellen...!

3 kommenttia:

 1. Kun treenifiilinki pallaa, niin vähän lissää häiriöharkkaa - niin se on siinä! :D Mulla kans on tosiaan ollut tokoilun suhteen jonkinlainen aallonpohja menossa, mutta ohjattujen harkkojen myötä fiilistä saa kummasti lissää. Mars ohjattuihin harkkoihin! ;-b Tai ainakin niihin meidän omiin tokoharkkoihimme käsky käy kevään myötä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia :)ja mikä sen mukavampaa kuin metsässä juokseminen.
  Toivottavasti tämä ikävä,ikävä myrkyttäjä jää kiinni ja joutuu vastuuseen teoistaan. Ja toivotaan ettei uhreja tule lisää.

  Aurinkoisia talvipäiviä! :)

  VastaaPoista
 3. Heh, mulla on noitten tokoliikkeiten treenamisen ongelma just päinvastainen - haluisin aina treenata niitä voittajan ja erikoisvoittajan liikkeitä, enkä jaksaisi yhtään keskittyä niihin ajankohtaisiin alon/avon liikkeisiin... x)

  Kurjaa, kun noita myrkyttäjiä aina silloin tällöin liikkuu eri puolilla Suomea! :( Meillä päin ei onneksi ole vielä ollut... Toivottavasti se myrkyttäjä siellä teilläkin lopettaisi touhunsa tai saataisiin kiinni.

  Hauskoja lenkkeilyjä teille! Meilläkin on ollut täällä etelässä tosi ihanat kelit lenkkeillä, -5 astetta pakkasta ja lunta ja aurinko paistaa.

  VastaaPoista