keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Me valssattiin!

Tänään päästiin mukaan syksyn ensimmäisiin ohjattuihin agitreeneihin :) Porukkaa on tuplasti enemmän kuin mitä kesällä, mutta sehän nyt oli odotettavissakin. Onneksi ryhmä jaetaan kahteen osaan ja treenailemme tästä lähtien 16.30-17.15.

Tänään tehtiin seitsemän esteen rataa, jossa oli mukana A-este, kaksi putkea ja hyppyesteitä. Olin tosi iloinen siitä, että Nera irtosi hyvin putkiin ja hypyillekin kohtuuhyvin :-) Oma ohjauksenikin oli ihan ok, muutamaa ajatusvirhettä lukuunottamatta. Saatiin jopa valssi onnistumaan hyppyesteillä...!


Häiriötä oli paljon enemmän kuin kesän treeneissä ja oltiin sisällä hallissa. Ainoastaan erittäin vauhdikkaan ja äänekkään kelpien meno sai viilipytty-Nerankin kuumenemaan, mutta muuten Nerppu oli mainiosti kuulolla ja itse radalla ei huomannutkaan mitään häiriöitä. Ilmeisesti hallin lattialle oli tippunut nameja, koska monen koiran meno tyssäsi haisteluun, mutta Nera keskittyi itse asiaan :-)

Seuraavan kerran aksataan perjantaina, käydään hallilla harjoittelemassa rengasta, pujottelua ja valssaamista ja takaaleikkauksia, sekä irtoamista hypyille. Ensi viikolla ei ole ohjattuja treenejä, joten käymme varmaan pariin kertaan hallilla itseksemme treenaamassa.
2 kommenttia:

 1. Milloin kisakentille?
  Mekin kovasti odotellaan, että Zippanan kanssa päästään agivalmennukseen AD:lle, tämän viikon treeneihin ei päästä mutta jos sitä seuraaviin sitten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallista starttia ei varmaan tänä vuonna vielä nähdä - pitäis opetella keinu loppuun asti ja kepeille irtoaminen. Mutta epiksiin ollaan menossa nyt syksyn aikana rallatteleen :-)

   Poista