sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Syysunelmointia

Tällä kertaa koirakuvahaasteen aihe sopii kuin kirsu kuonon päähän meidän Nerppu-neidolle. Nera pysyy jo hyvin isompien kavereiden vauhdissa ja muutenkin on luonteeltaan enemmän tekijä kuin tuumailija, mutta aina välillä Nera unohtuu unelmoimaan ja haaveilemaan. Se jää jonnekin seisomaan, katselemaan mietteliäänä näkemäänsä ja selvästi pienenpienet belgiaivot ovat kovassa käytössä...

Nerppu pohtii...

"Tuleekohan minusta koskaan yhtä iso ja nopea kuin noista kahdesta...?"

Nera haaveilee...

"Jonain päivänä minusta tulee isompi ja nopeampi kuin kaikista maailman belgikoirista yhteensä...!"

Mukavia ja värikkäitä syyspäiviä kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Kaunista ruskaa ja kovaa menoa teidän belgeillä. Vedessä telmimiskuvat on upeita.

  VastaaPoista
 2. Ekaan kuvaan sopisi teksti: Pieni askel isommalle koiralle, mutta valtavan suuri pienelle belgille. Niin on ajatus katkennut pikku beegiltä kesken juoksun - tai sitten ajatuksia on pulpahtanut päähän niin monta yhtä aikaa, että pieni ajatusten erittely on ollut paikallaan. ;-) Hippakin saattaa joskus unohtua uinumaan. Varsinkin aurinkoisella säällä se saattaa istua keskelle pihaa ja olla ihan "pihalla". :o)

  Kauniita ruskakuvia! Taitaa vaan tämä armoton tuuli tuivertaa puista kaikki lehdet maahan, emmekä saa nauttia ruskasta kuin hetken aikaa. =/

  VastaaPoista
 3. Voi Neraa, kuinka se on ihana noissa mietintäkuvissaan. Aina ei pienen koiran ajatukset ja jalat voi liikkua yhtäaikaa, on pidettävä pieni tuumailutauko. Tuiskukin on vähän sellainen filosofi, se saattaa kotona istua pönöttää ja ihmetellä maailman menoa. :) Ulkona sitten liikkuvat jalat enemmän ja aivot vähähemmän. Ja Nerppuselle terkkuja, että kyllä se kasvaa ainakin yhtä isoksi ja nopeaksi kuin muutkin belgit. Mutta asenne on kyllä kohdallaan jälkimmäisessä mietteessä. ;)

  VastaaPoista
 4. Uintia, melskaamista... Voiko sen parempaa syystoimintaa ollakaan... Tai kesä... Tai kevät... Tai talvi... Elämä hymyilee!

  VastaaPoista
 5. Pohtimiskuva on loistava syksyn väreineen ja muista löytyy rutkasti syksyistä koira-energiaa!

  VastaaPoista