torstai 10. syyskuuta 2009

Tokotellen ja hekotellen

Eilen taas tokoiltiin Linnanmaalla, mukana molemmat tytöt. Treenit olivat ihan hyvät, varsinkin Neran kanssa, mutta Jaden kanssa tuli vähän hutiloitua, vaikka joitakin kivoja onnistumisiakin saatiin.

Neran kanssa otimme istumista, maahanmenoa, luoksetuloa, kontaktikävelyä ja sivulletuloa. Nerppis oli innolla mukana touhussa, mutta välillä meinasi unohtua katselemaan mitä treenikaverit touhuavat. Varsinkin muiden seuraa-käskyt kiinnostivat Neraa kovasti - olisikohan luullut itseään kutsuttavan...? Nerpun maailmassa kun kaikki rakastavat pientä belgilasta ja haluavat vain paistatella sen rakkaudessa ;) Onneksi lihapullien lumo voittaa aina ja Nera touhusi hienosti omat treeninsä läpi.

Kontaktikävelyssä huomasin taas sen meidän ongelman. Palkkaan lenkillä lähes poikkeuksetta oikealla kädellä oikeanpuolen taskusta ja Nera osaa upean kontaktikävelyn - oikealla puolella... Vasemmalla puolella se ei malttanut oikein olla, vaan yritti aina kaartaa oikealle puolella herkkujen toivossa. Eli pitää alkaa lenkilläkin palkkaamaan enemmän vasemmaltakin puolelta. Mutta tosi hienosti 4kk ikäiseksi pennuksi sujui kontaktikävely "väärälläkin" puolella...!

Jadella oli hurrrrjasti energiaa. Alussa se energia meinasi vähän mennä kaahottamiseksi, mutta saatiinpa sitten jotain tehtyäkin. Jaden liikkeet olivat kaikki nopeita. Se seurasi hyvällä kontaktilla, innokkaasti. Nouti kapulan hurjalla vauhdilla ja palautti nopeasti mäyhäämättä kapulaa suussaan. Jäävissä maahanmeno oli erinomainen, seisominen ok. Luoksetulot olivat tosi kivoja ja nopeita.

Sitten siihen meidän ongelmaan. En itse pystynyt keskittymään ihan täysillä Jaden touhuihin, kun Nera piti meteliä odotellessaan omaa vuoroaan. Jade huomasi heti sen, että en ollut täysillä mukana ja oli joidenkin liikkeiden kanssa (kuten liikkeestä seisominen) vähän epävarma. Harmitti jälkeenpäin, etten keskittynyt Neran huudosta huolimatta Jaden kanssa tekemiseen, vaan jotkut liikkeet vain hutaistiin sinnepäin-tyyliin. Jade kuitenkin tarvitsee selkeät ja tutut käskyt ja maneerit kaikkiin liikkeisiin, eikä ole reilua minun puoleltani hutiloida ja kiirehtiä, eikä liikkeiden kannalta todella järkevääkään. Ehkä ensi kerralla jätän Neran kotiin, jotta saadaan Jadelle hyvät, nopeat tehotreenit alle :)

Jokatapauksessa treenit olivat kivat ja etenkin Neralle tosi hyödylliset. Kiitos treenikavereille ja Pamulle kyydistä. Tulomatkalla Hipan boxista kuului vain kuorsaus, kun Nerppu oli simahtanut rankan treenailun jälkeen ;)

Ilmottauduin Pohjoisen Belgien tottisvuorolle syyskaudeksi ja siellä alamme käymään sitten lokakuusta lähtien. Vuoroviikoin pääsevät likat treenailemaan häiriössä ja Nerakin pääsee ihmettelemään maneesin ihania tuoksuja...

1 kommentti:

  1. Pyydän anteeksi, kun nauraa hörötin pikku possun röhnötysäänille. Nerppu oli vaan niin hassu, että oli ihan pakko nauraa. ;-)

    Kiitoksia harkkaseurasta teille! Poppis kiittää Nerppua, ulvovaa mylläriä, myös mitä mainioimmasta häiriöstä!

    VastaaPoista