lauantai 12. syyskuuta 2009

Pikkubelgi ja vielä pienempi belgi

Neralle on saapunut kaveri Etelä-Suomesta tervumaisessa muodossa. Tämä pikkukaveri on nimeltään Yabumi eli Japu, viralliselta nimeltään Black Master's Lusty-Baila. Oikein suloinen ja reipas otus, ikää taisi olla juuri ja juuri 8 viikkoa.

Kävimme Neran ja Jaden kanssa Japua perheineen tervehtimässä. Jade ei kovin kiinnostunut pennusta ollut, kävi heti nuuskimassa pennun nätisti ja jatkoi sitten omia touhujaan. Nera ei ensin edes huomannut toisen pennelin läsnäoloa, kun sillä oli kiire kiusata aikuisia belgejä. Kun pennut sitten toisensa löysivät, alkoikin melkoinen ralli ympäri pihaa ja painiminen. Hauskan näköinen parivaljakko, jolla oli hirmukivaa yhdessä. Nera ei olisi millään malttanut edes kotiin lähteä, kun leikit Japun kanssa olivat niin pahasti kesken.

Muutama kuva pikkuherrasta ja Nerppu-neidin 4kk poseeraukset :)

Neran kuvat ylivalottuivat ikävästi, kun en vaihtanut asetuksia ollenkaan, vaikka malli vaihtui tervusta wanna-be-grotskuun ;) Ehkä ensi kerralla muistaa katsella niitä asetuksiakin taas uusiksi...

6 kommenttia:

 1. Ihana kettupoika! Näitä kuvia katsoessa huomaa, miten nopeasti aika kuluu. Ihan äsken Nerppis oli yhtä pikkuinen ja nyt se näyttää Japun rinnalla isolta...!

  Onnea uuteen kotiin Japulle ja onnea kotiväelle suloisesta kettupojasta!

  VastaaPoista
 2. Oi oi! Lisää pentuloisia! :) Ovat kyllä verrattain suloinen pari nuo mustanaamat ;) Tuliko Japu tähän meihän lähinurkille?

  VastaaPoista
 3. Hoppista, tarkempi tutkailu paljasti että tulihan se ;) Onnea Jabulle uuteen kotiin!!

  VastaaPoista
 4. Jeps, Liisan ja Kaukon penneli :) Oikein kivan oloinen tervupoju on.

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen pikkupentu. Ja hauskasti näkee kuvista miten Nera on parissa kuukaudessa kasvanut ja muuttunut aikuisemman näköiseksi, kun on pallero vieressä.

  VastaaPoista