tiistai 1. syyskuuta 2009

Suohirviöiden tokotreenit

Jade ja Nera saivat tänään toko- ja leikkiseuraa Tillistä, kun Susanna kurvaili treenailemaan meidän kanssa.

Lyhyt tokotuokio oli oikein mukava ja osittain onnistunutkin... ;) Jadella oli hurjasti virtaa ja seuraamisissa edisti hiukan, mutta piti hyvin kontaktia ja seurasi iloisesti. Otin myös luoksetuloa ja jäävät.

Neran kanssa otin sivulletuloa, luoksetuloa imuttamalla, maahanmenoa, kontaktia.

Nera katselee kärsivällisesti, kun muut treenaa ;)

Sussu treenasi Tillin kanssa paikallaoloa ja seuraamista.

Ensi kerralla meidän pitää keksiä joku järkevämpi paikka treenailla, että saadaan kunnon treenit ja ottaa ruudut, noudot ym. Tällä kertaa tokoilut olivat nopeat, eikä se välttämättä ole mikään huono juttu :)

Tokoilun jälkeen kävimme suolla juoksuttamassa tyttöjä. Tuo juoksuttaminenhan on siis sitä, että koirat irroitetaan hihnasta ja sen jälkeen ne katoavat näkyvistä nanosekunnissa ;) Hurja ja vauhdikas leikkihetki oli kaikkien koirien mieleen.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas kerran! :D Ja kiitos onnitteluista! :)

  Mulle muuten iski kauhea tokoinnostus kun luin tuota teidän kirjoitusta! :D Ja kuulostaa kyllä kauhean tutulta tuo "juoksutus" :D Meillä ainakin kuvien ottaminen on hyvin vaikeaa, kun koirat menee niin lujaa, niin ei pysy kamera yhtään niidne perässä :D

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköistä menoa,sekä treeneissä,että vapaalla!=)

  VastaaPoista
 3. Belgi kyllä sopii syksyiseen säähän! Upeita kuvia ;)!

  VastaaPoista
 4. Hauska kuva tuo ylin. Hippis olis tuossa vaiheessa jo tullut ikkunasta omatoimisesti ulos, on se niin hurja. ;-) Poppis ja Nuu Nuu olisivat varmaan tyytyneet kurkkimaan ikkunasta.

  Harmi, kun ette pääse ensi viikolla yhteistokoiluihin. :/ Toivottavasti jollain viikolla sattuis toksut sellaiseen aikaan, että se sopis teillekin sekä Sussulle ja Tillille. Sovitellaan aikatauluja!

  Mulla tää rokko jyllää... Viestitelläänpä huomenna ja katsotaan millaista säätä sunnuntaille luvataan. Jos jotain muuta kuin kaatosadetta, niin käydään leikkimässä kisaturistia. 8)

  VastaaPoista