sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Jokainen hetki on aarre

10 kommenttia:

 1. Niinpä... jokainen hetki on ainutkertainen. Kunpa sen vaan aina muistaisi ja osaisi elää täysillä jokaisen päivän alusta loppuun.

  Aivan ihania nuo kaksi ylintä kuvaa. Rapsuja Nerpulle ja Jattuselle! Poppis kyhnää tuossa kyljessäni, haluaa varmaan lähettää erityisterkut rakkaalle riehuntakamulleen Jippulalle. Minä taas lähetän tsemppiterkut rakkaalle ystävälleni Eppulille! :)

  VastaaPoista
 2. Hipan koipi vaikuttaisi olevan kondiksessa. Tai no, totuus selviää huomisaamuna, kun Hippis lähtee liikkeelle pidemmän pätköttelyjakson jälkeen. Oon tässä miettinyt, että vaikka Hipan jalka olisikin ok, niin sen on parempi pitää varmuuden vuoksi treenitaukoa ainakin viikon verran. Ei taideta siis lähteä agiliitämään ensi viikolla. :( Mutta oisko tokoilut mitään? Ke tai to klo 18? Passaisko?

  VastaaPoista
 3. Siis pötköttelyjakson mun piti kirjoittaa. XD

  VastaaPoista
 4. Olipas hymyilyttävän kauniita kuvia. Kiitos taas aamun piristyksestä. :)

  VastaaPoista
 5. Näillä näkymin keskiviikko vois olla aika hyvä tokoilupäivä :) Mahdollisesti torstaikin. Ainakin täältä löytyy innokkaita tokoilijoita...!

  Nää kelit vaan tuo mieleen meidän viimevuoden ensilumitokoilut, kun kuvattiin videoita ja sää kaaduit selälleen Poppista palkatessasi. Mua vieläkin naurattaa se...! Ilkeä minä! :D

  Kiitos Lotta kivasta kommentista :) Teidänkin blogsusta löytää aina kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs Nerppu on kasvanut - kohta iso tyttö!

  VastaaPoista
 7. Joo, Nerppu yrittää kovasti ottaa kiinni Jadea koossa ja kaikessa muussakin :) Saa nähdä minkäkokoinen tytöstä tulee, veikkaan ettei mikään jättiläinen kuitenkaan - Nerppu on niin sirpakkaa mallia :)

  VastaaPoista
 8. Saa nauraa - mua hörötyttää se itseänikin. ;-P

  Loppuviikolle luvattiin lumisadetta yms., joten katsellaan, onko ke tai to passeli toksukeli. Vähän heikolta vaikuttaa, mutta luokaamme anova katse kohti P. Poutaa. Ollaanpa yhteyksissä aiheen tiimoilta ja muutenkin!

  t. Pamu the selijälleen pötkähtäjä :0)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia :) Onneksi on kamerat joilla tallentaa tällaiset hetket ja päivät!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia : )
  Nämä mustat koirat ovat kuvauksellisia, jos vaan valotus onnistuu...
  Niin niin kauniita!!!!

  Terkuin Ulla-Maija ja mustat hovawartit

  VastaaPoista