perjantai 23. lokakuuta 2009

Valkoinen lokakuu

Vaikka nyt näyttää taas harmaalta, niin syysloman alkuviikko vietettiin hyvinkin valkoisissa maisemissa. Lomailimme Yli-Iissä useamman päivän ja belgitytöt nauttivat ulkoilusta, lumesta, päättömästä juoksemisesta ja riehumisesta, sekä tietenkin herkuttelusta. Jopa Dina innostui leikkimään Neran kanssa pikkuisen ja Nera oli aivan innoissaan, kun cockerikamu vihdoinkin osoitti jotain mielenkiintoa belginrääpälettä kohtaan :D

Nera on ensi viikolla puolivuotias...! Aika kuluu nopeasti. Nerppu on jo melkein Jaden korkuinen ja karvaakin näyttäisi tulevan enemmän kuin tarpeeksi ;)

Jade ja Nera tulevat edelleen hienosti juttuun. Ne nykyään nukkuvatkin usein vierekkäin, kylki kyljessä tuhisten. Ja varmasti molemmista on mukavaa, kun paras mahdollinen leikkikamu löytyy omasta laumasta.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas :) Nera on kyllä kasvanut huimasti!

  VastaaPoista
 2. Kuvien perusteella luulisi, että olette käyneet jossain kaukana pohjoisessa. Meillä Puttaalla lunta ei ole kuin ripaus. :o/ Nerppu on tosiaan kasvanut kovasti!

  VastaaPoista
 3. Voi että tuo Nera on niiiin sulosen näkönen ! Ja niin iso tytsä jo :)

  Molemmille karvaturreille hyvää alkutalven jatkoa, toivonmukaan joskus törmäillään !

  VastaaPoista
 4. Karkki: Törmäillään varmasti :)

  Näinköhän mää teidät tänään Tiimarin edessä Pupun kanssa? Ihan sun näköinen nainen ja Pupun näkönen grotsku. Tosin linja-auton ikkunasta ei kovin tarkasti ehtinyt katsella ;)

  Paula: Mehän oltiin tosi pohjoisessa, Yli-Iissä asti :P

  Jenna: Kiitos! Nerppu on tosiaan kasvanut vauhdilla :)

  VastaaPoista