perjantai 23. marraskuuta 2012

Jollei Jouluna ole lunta...

Pikainen aksapäivitys :-) Kävimme hallilla ja sisällekin päästiin, vaikka lukko meinasi jälleen kerran temppuilla ja jättää meidät ulkopuolelle.

Meitä juuri ennen treenannut porukka oli tehnyt ihan mielenkiintoisen radan ja sain sillä tehtyä juuri ne treenit mitä halusinkin: valssia, takaaleikkausta, A:n kontaktia, keinua, rengasta. Rimat oli 60cm.

Nerppu oli vauhdikkaalla tuulella, mutta erittäin hienosti taas kuulolla ja ohjautui "ansapaikoistakin" hyvin sinne minne pitikin (ansapaikat = A:n alla oleva putki, hypyn takana oleva puomi). Palkkasin välillä patukalla ja nyt Nera osasi jo katsoa minne patukka lentää + minä osasin heittää tarpeeksi kauas :-P

Keinua otettiin niin, että laskin toisen pään alas ja annoin vähän paukahtaa. Itse paukahdus ei häiritse Neraa, vaan se yllättävä alasmeno. Onneksi Nera ei ole mikään yliherkkä tapaus, vaan rohkeasti lähtee uudelleen kokeilemaan keinua ja saatiinkin monta onnistunutta toistoa keinulla.

Valssitreenit sujuivat myös hyvin (minä osaan, jee!) ja takaaleikkaukset. Renkaan rautojen eteen oli laitettu esteet ja meillehän se passasi paremmin kuin hyvin - jollain muullakin ollut samaa ongelmaa ja nokkelasti keksitty ratkaisu auttoi meitäkin, kun ei ollut kuin se yksi tapa suorittaa rengas.

Seuraavat agit sitten maanantaina tai tiistaina. Sääkatsaus loppuun: edelleen sataa vettä ja on harmaata ja pimeää. Pitäiskö alkaa oikeasti miettiä muuttoa jonnekin Lappiin, missä voisi joskus talvikin tulla ajallaan? Pitkät syksyt eivät ole minun juttuni ja viime vuosina ne syksyt on aina vain pidentyneet ja pidentyneet. Jonkin ennustuksen mukaan lumet saataisiin maahan vasta helmikuussa, mutta siihen en sentään usko. Kunhan Jouluksi saataisiin lunta...!



4 kommenttia:

 1. Mullakin on jonkun kerran ollu ongelmia hallin oven kanssa. Väellä ja voimalla oon kuitenki saanu oven aukeamaan. ;) Hyvä että pääsitte sisään ja saitte treenattua. :)

  Tulipa muuten niin nostalginen kuva, kun hoksasin sun etsineen arkistojen kätköistä vanhoja kuvia. Hippa on noissa niin pikkuisen näköinen, Jade ja Poppanen ihan belgibabyjä. <3 Aika on mennyt niin äkkiä... Noista ajoista tuntus olevan vaan vuosi tai kaksi ja niistä on viis vuotta. Huh huh! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo hallin ovi on todella veemäinen, jos sitä ei laitettu kunnolla kiinni. Silloin siinä on oikeasti kova homma rynkyttää ja repiä sitä auki. Tuolla kerralla meinasin oikeasti jo luovuttaa ja lähteä kotiin. Tänään ovi aukesi heti ensi yrityksellä :)

   Joo, vanhoja kuvia on joskus mukava katsella. Noissa oli sellaisiakin, mitä en ole itsekään nähnyt pitkään aikaan :)

   Poista
 2. nolstalginen FIILIS siis, ei kuva. :P

  Oikein kivaa viikkoa kuomat! :) Onko Nerpun koiven haava muuten jo parantunut? Entä sun oma käpäläsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerpun antura on parantunut hyvin ja mun käsi on jossain oudossa välitilassa. 80% ajasta en huomaa siinä mitään eroa (en edelleenkään kyllä uskalla pistää painoa tuolle kädelle), mutta esim. viime yönäkin sitä särki niin kovasti, että oli pakko ottaa buranaa :/

   Tuskin siinä mikään pahasti vialla on, koska tuo kipu on niin satunnaista. Mutta katsellaan nyt, jos se tuosta ei ala kuntoutumaan. Tukisidettä pidän vielä aina välillä :)

   Muksua viikkoa teillekin! Katellaanpa jos ehittäis joulukuulle sopia yhteiset treenit jollekin iltaa?

   Poista