maanantai 26. marraskuuta 2012

I believe I can fly

Nerpun kanssa suunnattiin aamupäivästä hallille agia treenaamaan. Tehtiin valssiharjoituksia, takaaleikkauksia ja irtoamista. Nyt olisi kiva, jos pystyisi piirtämään radan tähän, koska nämä pelkät kirjalliset selitykset tuskin avaavat treenien kulkua kovinkaan monelle. Paintilla en kuitenkaan viitsi alkaa mitään tuhertaa :-D

Nerppu oli liekeissä - niin liekeissä kuin meidän viilipytty voi olla ;-) Se jopa murahteli esteillä kääntyessään...! Sen kummemmaksi ääntely ei yltynyt, mutta nuo pienet mutinat huvittivat minua suuresti. Valssi onnistui hyvin, samoin takaaleikkaukset. Putkeen irtosi kaukaa ja loppuun otettiin ihan erikseen irtoamisharjoitus, jossa oli peräkkäin pitkällä suoralla kolme hyppyä ja lopussa puomi. Kontaktihullun kanssa ei varmaan tarvitsisi erikseen harjoitella niille irtoamista,  mutta  tässä treenissä se puomi houkutteli irtoamaan hypyillekin varsin lahjakkaasti. Ei siinä paljon katseltu, että mihin emäntä jää, kun lähtölupa oli annettu.

Palkkasin myös patukalla ja nyt Nera osaa jo odottaa palkan lentävän eteenpäin.

Lunta ja lumihepuleita odotellessa

Hyvät ja varsin vauhdikkaat treenit, suorastaan lennokkaat...! Seuraavan kerran agitreenit on keskiviikkona ja todennäköisesti käymme hallilla vielä perjantainakin "tukiopetuksessa" ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti