maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 ensimmäinen

Uusi vuosi aluillaan ja tälle vuodelle onkin koirarintamalla suunnitteilla kaikenlaista...! Tylsää ei ainakaan pitäisi olla. Kirjoitinkin aikaisemmin jo ylös meidän tavoitteita ja koekalenteriakin on jo silmäilty alustavasti.

Vuoden 2011 parasta antia oli ehdottomasti oikean treenivireen/tunteen löytyminen: tokoilusta tuli huippuhauskaa niin koiralle kuin ohjaajallekin. Palkkaaminen on huomattavasti parempaa ja naksuttimen kanssa olen oppinut merkkaamaan (paremmin) oikeat tavat toimia. Itsevarmuutta on tullut molemmille lisää ja tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle :)


Keväällä treenaamme sekä KAS:sin tokoryhmässä, että Pohjoisen Belgien yhteisvuorolla OKK:n hallilla. Muutakin on ehkä luvassa, mutta siitä lisää myöhemmin... Meillä on tosi hyvät kouluttajat ja varmasti saadaan monipuolisesti ohjausta ja vinkkejä jatkoon. AVO-jutuissa ollaan edistytty hyvin ja toivotaan, että suunta pysyy samana :D

Neiti Karvaton

Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa misseilemään, kun suuntaamme Kajaanin KV-näyttelyyn Saaran ja muutaman sheltin kera. Belgeillä on erikoistuomari ja mukava määrä ilmottautuneita olikin... Grotskuja muistaakseni 18 ja tervuja 24. Nerppu on hyvässä turkissa - muu kauneus onkin sitten taas katsojan silmissä. Toivottavasti sääkin suosisi tällä kertaa meitä :) Viime vuoden lumimyräkästä en ainakaan toivo uusintaa...! Ja kovia pakkasia on varmaan turha pelätäkään...Näissä kuvissa näkyykin sitten ihan tuore lumitilanne, sillä kuvat ovat tältä päivältä. Valoa ei ollut juuri nimeksikään tänäänkään, vaikka oli sitä paljon enemmän kuin mitä moneen moneen viikkoon on ollut. No kohti kevättä mennään...! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti