sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tulihan se juoksu sieltä...!

Johan sitä tovi odotettiinkin :) Jaden perään Nerakin aloitti juoksunsa, mikä tietenkin tietää meille muutaman viikon pakollista treenitaukoa yhteistreeneistä. Itseksemme sen sijaan tahkoamme tokoa sitten senkin edestä ;) Muutama hyvä ajatus mulla onkin tuleviin treeneihin. Jäävät, nouto ja piilopaikkis tulevat ainakin kuulumaan juoksuajan tehokuuriin, noutoa unohtamatta.

Tänään käytiin sitten misseilemässä Kajaanissa asti. Keli oli oikein mainio, pakkasta sellaiset 16 astetta ja aurinkokin pilkahteli. Pallohallissa ei ollut mitenkään hirveän kylmä, kyllä siellä ihan tarkeni. Tulos ei kuitenkaan parantunut viimevuotisesta Kajaanin reissusta - erinomaistahan se taas pukkasi, ilman sitä SA:ta. Tosin grontuissa SA:ta ei saanutkaan kuin kaksi koiraa 16:sta, erikoistuomarilla oli tiukka linja. Tykkäsi Nerasta muuten, mutta olisi toivonut sen olevan hieman korkeampi. Nera sijoittui ihan kovatasoisessa avoimessa luokassa toiseksi; samassa luokassa ensimmäiseksi sijoittunut narttu korjasi sitten koko potin tällä kertaa.

Tässäpä Nerpun arvostelu:

"Melkein 3-vuotias. Feminiininen pää ja ilme.
Saksipurenta. Tummat silmät. Korkealle asettuneet korvat.
Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut.
Voisi olla korkeampi. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin.
Hyvä turkki. Mukava luonne."

AVO ERI2

Että sellaista tällä kertaa :) ERI erikoistuomarilta on aina kiva saada, mutta SA olisi ollut vielä kivempi ;)Jade oli sillä aikaa "mummolassa" hoidossa ja oli viihtynyt erinomaisesti. Mikäpä ettei, kun on iso piha, mitä vartioida... Kiitos hoitopaikkaan!

Kukkulan kuningatar!
Jade RRRR-rakastaa lunta...!
Täällä vartioimme me!

2 kommenttia:

  1. Hih, toi vimppa kuva on ihana! :D Jade ja Nera on niin valppaina! :)

    Onnea ERI:stä! Ihan hyvän arvostelun Nerppu sai vaikka ei sitä SA:ta tullutkaan, ja ERI:kin on tosi hyvä saavutus jos tuomarilla on ollut tiukka linja! :)

    VastaaPoista
  2. Ne on kyllä melkoisia pirttihirmuja, kun pääsevät pihaa vartioimaan :DD

    Tuomari oli tosi tiukka tuon SA:n suhteen: nartuissa ERI:n sai kuudesta nartusta viisi, yksi sai EH:n ja yksi sitten sen SA:n lisäksi. Uroksissa taisi tulla EH:ta vähän enemmän, mutta sielläkin vain yksi SA. Tervuissa SA:ta jaettiin sitten jo vähän auliimmin :)

    VastaaPoista