tiistai 31. tammikuuta 2012

It's the little things that matter...

Olen nähnyt näitä postauksia useammassakin blogissa, ja koska mekin iloitsemme pikkuasioista, niin tämä haaste sopii meille paremmin kuin hyvin.




















6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Saisinpa ne kaikki tauluksi seinälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa näistä kuvista on siellä vanhalla koneella tallessa. Pitäis saada ne vähän parempaan talteen sieltä :)

   Poista
 2. Toi haaste on kyllä kiva, mäkin oon törmännyt siihen useammassakin blogissa ja mietin pitäisiköhän tehdä se itsekin. :) En oo tosin vieläkään tainnut tehdä edes sitä koirarotu-haastetta, mutta se on kyllä ehkä mulle liian vaikea, kun kivoja rotuja on niin paljon ja sitten ne pitäisi vielä laittaa johonkin järjestykseen! :D

  Kuvista pitää vielä sanoa, että sekä tässä postauksessa kuvat että alemman postauksen kuvat on ihan mielettömän upeita! Rakastan jotenkin ihan hirmuisesti talvikuvia, missä aurinko paistaa ja hanki kiiltää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva haaste toteuttaa - sai penkoa vanhoja kuvia esiin :D Ja kiitos positiivisesta palautteesta: ehkä mun tietokoneen asetukset eivät olekaan hirveän pielessä, jos kuvat näyttävät hyvältä :)

   Poista
 3. Näitä postauksia on niin kiva lukea. Tulee sellainen olo, että elämässä on aika paljon arvokkaita ja hienoja asioita :) Mahtavat kuvat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pistäydyit blogissa ja jätit kommenttia :) Minustakin näitä on kiva lukea, onni tosiaan löytyy niistä pienistä asioista.

   Poista