maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkasta + aurinko = kunnon talvi

Kyllähän minä ennustinkin, että tammi-helmikuussa saadaan vielä kunnon pakkasetkin tälle talvelle. Tosin siihen ei tarvinne kovinkaan kummoisia ennustajanlahjoja, kun kovimmat pakkaset ovat tavallisestikin osuneet alkuvuoteen ;) Oli miten oli, pakkasta on riittänyt viime päivinä ja aurinkokin on ilahduttanut meitä valollaan jo useampana päivänä. Tällainen talven kuuluukin olla...!


Jäällekin jo uskaltauduttiin vähän käppäilemään, kuten kuvista näkee. Kunhan nämä pakkaset jatkuvat vielä jonkin aikaa, niin uskaltaa lähteä rantaa kauemmas. Kevyet belgitytöt jää kantaa kuitenkin jo hyvin :)

Blogin kuvat näyttävät muuten aika tummilta, kun katselen blogia jonkun toisen koneelta. Omalla koneellani kuvat ovat hyvänvärisiä. En tiedä onko näytön säädöt jotenkin oudosti vai onko vika selaimessa tms...? Kuvankäsittelyohjelmakaan ei ole ihan priimaa, joten vaihtoehtoja on paljon. Mutta toivottavasti kuvat eivät ole niin tummia, ettei niistä selvää saa :)


Nera oli Pohjoisen Belgien vuoden belgi-skaboissa tokotulokas-kisassa sijalla 2. ja näyttelykoirakisassa sijalla 6. Sen kummempia uutisia meillä ei olekaan, juoksutauko jatkuu vielä. Treenien pariin päästään ehkä jo lauantaina, viimeistään kuitenkin ensi viikolla.

6 kommenttia:

 1. Mun koneella ainakin kuvat ovat ihan hyvän näköisiä - maisemat kauniita, mutta koirat tietysti aika tummia. Mutta ei taida olla edes mahdollista, että maisema olisi nätti ja hyvän värinen ja mustat koirat vaaleampia samassa kuvassa. :) Hienoja otoksia jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se mahdollista on hyvinkin - siihen mää pyrin, mutta opeteltavaa riittää :)

   Poista
 2. Talvi ilman lunta ei ole mitään ja onneksi lunta on satanut kiitettävästi. Aurinko tuo kyllä mukavan piristeen, mutta viikonloppuna alkanut kylmä jakso ei ilahduta. Tai kyllä sen kestää, mutta en toivo sen viikkoja jatkuvan. Minä jo odotan auringon lämmittävää vaikutusta keväthankien loisteessa. Makkaranpaistoretkikin välkkyy jo mielessä : )

  Kuvat näyttävät olenvan ihan ok, selkeitä ja värit kohdillaan. Katselen blogiasi Explorer -selaimen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tekee talven. En jaksaisi pitkää mustaa talvea ollenkaan, onneksi saatiin kunnon lumikerros täksikin talveksi.

   Hyvä, jos kuvissa näyttää olevan värit kohdillaan. Itse tosiaan aina hämmästyn katsellessani blogia jonkun toisen koneelta. Mikä tietenkin viittaisi siihen, että oman koneeni väreissä on jotain kummallista.

   Poista
 3. Tosi ihania talvisia kuvia. Eikä näytä yhtään tummilta. ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera :) Ja hyvä tietää, että kuvat näyttävät ihan hyviltä muidenkin koneilla kuin vain tässä omalla :)

   Poista