tiistai 2. elokuuta 2011

Pysytään suunnitelmassa

Sain aikaiseksi värkätä meille treenisuunnitelman, eikä siitä ollenkaan pöllömpi tullutkaan. Tarkoitus on tehdä lyhyitä ja innostavia treenejä, palkkaustapaa ja -hetkeä vaihdellen. Treenisuunnitelmaa on nyt noudatettu toista viikkoa ja se toimii...! Neran tekemisissä on ihan erilailla intoa ja puhtia, ja meillä on ollut oikein hauskaa treeneissä. Ongelmakohtiinkin on saatu toimivia ratkaisuja ja homma etenee mainiosti :) Samalla linjalla jatketaan, toki unohtamatta koemaista treeniäkään.

Tilasin meille ohjatun noudon kapulat ja tunnarikapuloita. Näitä aletaan treenaata seuraavaksi. Tavallinen noutokin on edistynyt hurjasti - kapula haetaan ja tuodaan takaisin todella nopeasti, luovutusta hinkataan kohdilleen sitten myöhemmin. Tärkeintä tässä vaiheessa on tuo innokkuus ja vauhti. Ohjattua noutoa alamme treenata osissa ja tunnarin opettamiseen otan mielelläni vinkkejä vastaan ;)

Jadekin pääsee treenaamaan näitä uusia juttuja. Tunnarin sille olen opettanut joskus ajat sitten, mutta en vain muista miten se silloin joskus opeteltiin :P


Ensi viikolla meillä on tiedossa tehotreenit maastossa. Luvassa on niin jälkeä kuin esineruutuakin. Vaikka vielä ei kovin syksyiseltä tunnukaan, niin lämpötilat näyttävät huitelevan nyt tuossa 20 asteen molemmin puolin. Hirveitä helteitä ei maastotreeneille toivotakaan, mutta sellaiset uimiseen sopivat kelit kuitenkin saisi vielä olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti