keskiviikko 31. elokuuta 2011

Näyttää vähän syksyltä

Näin elokuun loppuunhan sopii paremmin kuin hyvin vähän syksyinen postaus. Asiaankuuluva syysflunssakin "hiukan" ärhäkkäämpänä versiona on ollut ilonamme jo muutaman viikon ;)

Kävimme tänään lenkittämässä belgilaumaa soramontuilla ja vasta kotona kuvasatoa katsellessani tajusin, että kyllä se vähän niinkuin syksyltä alkaa näyttää... Tietysti harmaa sää ja ukkoskuurotkin auttoivat tähän päätelmään päätymistä.


Maanantaina vetäisimme hyvin flunssaiset tokot seuranamme Pamu&Poppis, ja treenithän sujuivat oikein kivasti. Ehkä nuhanenäzombieohjaaja sopii Neralle tavisversiota paremmin ;)


KAS:Sin tokoryhmätkin starttaavat ensi viikolla. Treenailemme ALO-AVO-ryhmässä maanantai-iltaisin kahdeksasta yhdeksään. Katsotaan miltä lukujärjestys tulee näyttämään, niin josko sovittelisi ihan agitreeniaikaakin tuonne johonkin väliin.

Uusi banneri saatiin blogiin, kiitos avusta Saaralle! Blogin ulkoasuun saattaa kyllä edelleen tulla muutoksia: kun tähän hommaan kerran alkaa, niin sitä sitten pitää vääntää ja kääntää ihan urakalla :P


1 kommentti:

  1. Hieno on tämäkin banneri. :)

    Antoisaa ja mukavaa tokoilusyksyä teille! Tsemppiä koulunpenkille myös!

    Kiitos harkkaseurasta ja tsempityksestä tässä vuosien varrella. Meijän omat onnenamuletit. <3

    VastaaPoista