lauantai 13. elokuuta 2011

Suo siellä, etevä täällä

Maalaiset ovat palanneet kaupunkiin :) Olipas meillä mukava viikko keskellä korpeä keskenämme. Ohjelmaan kuului treenailua, pitkiä lenkkejä metsässä, pihasaunan lämmittelyä ja muuta mukavaa. Ilmojen puolesta olimme vähän syksyisissä tunnelmissa, mutta eipä ne säät meidän tekemisiä mitenkään rajoittaneet.


Tehtiin sitten mm. maastotreeniä :) Tiistaina käytiin esineruutuilemassa erittäin onnistuneesti: Neralle viisi esinettä ja viisi nopeaa pistoa, kaikki esineet löytyivät ja palautettiin vauhdikkaasti. Veikkaanpa, että pelkän noudon treenaaminen on vaikuttanut tähänkin - edistystä on tapahtunut salaa ;) Jadelle kolme esinettä ja hyvin pelitti Jadellakin ruutu, tosin kolmannella esineellä sen oli pakko tehdä vähän pitempi rundi ruudussa ihan vain tarkistaakseen, ettei missään ole lisää esineitä.


Torstaina tein jäljet tytöille. Neran kanssa päädyimme suolle jäljestämään, mutta hyvin ne kepit löytyivät vähän haastavammastakin maastosta. Neran jäljellä pituutta noin 400m ja keppejä neljä, yksi tien ylitys, yksi terävä kulma, janalähtö.

Tien ylitys tuli vähän hankalasti liian pian janan jälkeen, mutta sekunnin sitä vain ihmeteltiin ja luotisuoraan mentiin jälkeä pitkin eteenpäin. Neran keppien palautus on niin liikkistä, kun se näyttää olevan joka kerta aidosti ilahtunut löytämistään kepeistä - tottakai, sittenhän saa lihapullia!

Jadelle samanpituinen jälki, kolme keppiä. Marjastajat olivat juuri siinä meidän jälkien päällä, mutta hyvin pysyi Jade omalla jäljellään ja kepit löytyivät.

Tottista (ja vähän agiakin) otettiin joka ilta. Hirmutyytyväinen olin Neran seuraamiseen, noutoon, paikallaoloon ja luoksetuloon. Hyppy on vielä osissa, ja jäävät tarvitsevat vahvistusta. Muuten oikein kivaa tekemistä. Ja mikä kivointa, hirveän innostunutta tekemistä.

Kong Wubba tositoimissa - Jaden kanssa
Dina metsälenkillä
Nera vaanii Jadea ;)
Metsälampi, jossa Nera kävi uimassa...

Huomenna päästään tokoilemaan häiriössä, siitä sitten treeniraporttia myöhemmin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti