perjantai 5. elokuuta 2011

Tylsä tokopostaus

Käytiin torstaina tokoilemassa Sekalaisen Tokosakin treeneissä, paikalla taisi olla viisi koirakkoa, aloittelijoista edistyneempiin. Ryhmäpaikallaolosta myöhästyttiin, mutta muuten saatiin häiriötreeniä kunnolla ja Nerpun kanssa vetäistiin oikein onnistuneet treenilöt, treeniohjelman mukaan. Ohjelmassa oli paikallaolo istuen ja maaten, luoksetulo, nouto, ruutu, seuraamista ja liikkeestä seisominen. Kaikki muut menivät nappiin, mutta istuen paikallaolossa olisi halunnut valua maahan, eli tehdään lyhyempiä paikallaoloja istuen.

Vire oli kohdillaan ja leikkiminen laina-wubballa (kiitos Popsu!) oli huisin hauskaa Nerpusta, joka revitteli ihan innoissaan lelun kanssa. Hyvä vire näkyi myös seuraamisissa ja noudossa - vauhtia löytyi :)

Häiriöitä oli esim. paikallaolon aikana kivasti, kun takanani meistä noin 10m päässä treenattiin ruutua. Hyvin keskityttiin vain omaan tekemiseen.

Wubbakokemus oli Nerpulle niin mieluinen, että pyöräilin tänään Mustiin ja Mirriin hakemaan tytöille ikiomat Wubbat. Molemmat tykkäsivät hirveästi - Jadellehan kelpaa kaikki, mikä vinkuu ja mitä voi repiä :D Mutta silti se valitsi mieluummin pallon, kun joutui vaikean ratkaisun eteen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti