keskiviikko 24. elokuuta 2011

Uusia tuulia ja vanhoja virsiä

Jostain syystä treeniraporttien väsääminen kyllästyttää tällä hetkellä, joten viime viikon ja tämän viikon treenailuista väkerrän vain lyhyen koosteen: ollaan treenattu. Tokoa. Kummankin kanssa. Neran kanssa työn alla (=liikkeet, jotka ovat epävarmoja) liikkeestä maahanmeno ja hyppy. Naksutellaan molempia. Nerallahan on väärä tyyli maahanmenossa - se ei osaa hissiä, joten sitä ollaan opeteltu. Tosin itse liikkeessä se menee maahan istumisen kautta... Pöh. Keväällä liikkeestä maahanmeno oli vielä todella varma ja nopea, väärästä tyylistä huolimatta, mutta nyt takkuaa. Eli treenaillaan nopeita maahanmenoja, hissiteknikkaa ja yritetään saada liike nopeammaksi ja varmemmaksi. 


Treenitahti on ollut nyt ihan kiitettävä, maanantaina treenailtiin Paulan ja Hirmujen kanssa, eilen käytiin Pohjoisen Belgien treeneissä, joissa olikin mukavasti häiriötä. Pieni tervupentukin bongattiin ja Jade kävi vähän vauvaa nuuskuttelemassa ja pennuksi toteamassa. Jadehan tykkää hirveästi pennuista - tosin se innostus laantui siinä vaiheessa, kun oma pentu (Nera) tuli kotiin ;)

Koiramaisista jutuista poiketen, tulevalle syksylle on suunnitelmissa kaikenlaista. Toivottavasti asuntohaussa pian tärppää ja päästään muuttamaan, opiskelujuttujakin tässä selvitellään. Toki myös koiramaisia suunnitelmia on, mutta ne tahdon pitää toistaiseksi ihan omana tietonani ;) Kerrotaan lisää sitten, kun jotain kerrottavaa on...! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti