lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tihkusadetokoilua ja Tornion turnee

Torstaina käytiin tokoilemassa vesisateessa Paulan ja Poppasen kera :) Tokoilut sujuivat kauttaaltaan hyvin, vaikka en ollutkaan tehnyt treenisuunnitelmaa valmiiksi - ensi kerralla treenaamme suunnitelmallisesti, ihan varmana! Otimme paikallaoloa istuen ja maaten, luoksetulon, seuraamisia, jääviä. Muuten perussettiä, mutta mukana pitkästä aikaa ruutukin; vähän vaihtelua rutiineihin. Treeneistä jäi hyvä mieli niin emännälle kuin koirallekin, sehän se pääasia onkin, ja saatiin mukavia onnistumisia kaikissa liikkeissä. Loppuillasta Jadekin pääsi vähän höpöttelemään meidän kanssa ja oli oikein iloinen nähdessään vanhoja kamuja pitkästä aikaa :)

Tänään pistäydyttiin Tornion KV-näyttelyssä, minne oli siis ilmoitettu kolme groenendaelia ja tuomari oli vähän tiukkiksen maineessa. Minusta tuomari oli oikein mukava ja käsitteli koiria kauniisti. Rokotti kuitenkin arastelusta (niinkuin pitääkin) ja tuntui arvostavan hyviä liikkeitä. Junioriluokan uros sai ERI:n, mutta ei SA:ta, joten loppu ratkottiin sitten tuttujen tyttöjen kesken :) Jouduin esittämään Neran itse, mutta sekin sujui hyvin. Ihan erinomaisen arvoisesti ja saatiin vielä SA:kin. Myös Tara sai veteraaniluokassa ERI:n ja SA:n, ja pn-kehässä Nera oli sitten tällä kertaa ykkönen, ollen samalla rodun paras ja saatiinhan me se cacibkin, jota lähdettiin hakemaan.


Tervuja oli viisi ja niistä kaksi sai SA:n, yksi sileän ERI:n, ja kaksi muuta narttua jotain muuta kuin ERI:n. Eli ihan ilmaiseksi ei erinomaista jaettu ja hyvä niin.

Nyt Nerppu jää näyttelytauolle ainakin joksikin aikaa. Jatketaan cacibien metsästystä sitten, kun on taas turkkia :)

Tässä vielä Neran arvostelu:

"Narttumainen kokonaisuus. Ok mittasuhteet.
Hyvä pää, ilme ja purenta. Hyvä kita.
Hyvä kaula ja runko. Hyvin kulmautunut.
Karva ok. Hyvä käytös. Liikkuu hyvin."

AVO ERI1 SA PN1 CACIB ROP

Tuomarina Harto Stockmari.

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosti menneestä näyttelypäivästä Torniossa!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tuloksesta vielä kertalleen! Teillä taisi olla Tornion turneella hyvä sää, kun taas meillä.. onneksi oli koira joka ei välitä ukkosesta!

    VastaaPoista