perjantai 8. heinäkuuta 2011

Mitä seuraavaksi...?

Taas ollaan treenattu, ja mukavasti edistytty ongelmakohdissa. Varmuutta on tullut paikallaoloon ja muutenkin homma pelittää ajoittain tosi kivasti...! Tämä kuuma sää vain vähän hyydyttää menoa. Sen kummemmin tarkempaa treeniraporttia en jaksa väsätä, kun se olisi aikalailla vain toistoa tuosta edellisestä kirjoituksesta, mutta pakko mainita miten hienosti Nerppu keskittyi eilen kovassa häiriössä - otin seuraamista ja paikallaoloa nurmikentällä, johon tuli kolme pikkupoikaa pelailemaan palloa vain muutaman metrin päähän meistä, eikä Nera edes vilkuillut poikien suuntaan, vaikka pallopelit sitä kiinnostavat tavallisesti paljonkin :)

Tänään Jadekin pääsi mukaan treenaamaan, ja otin sen kanssa koko BH-kaavion ja jäävät liikkeet. Jaden kanssa on hyvä harjoitella kaaviota, kun se ei kyllästy junnaamiseen ja jääpähän kaavio itsellekin paremmin mieleen, kun sen tekee muutamaan otteeseen.

Ensiviikolla treenaillaan pariin kertaan tottista ja henkilöryhmäkin olisi tarkoitus saada aikaiseksi, sekä käydään mutka "kaupunkikierroksella" katselemassa ison maailman menoa ;) Kunhan nämä helteet tässä vähän helpottaisivat...! Samoin olisi tarkoitus suunnata maastoon esineruutu- ja janatreenin merkeissä.

Syksyn kuvioita olen miettinyt jonkin verran ja saa nähdä meneekö syksy enemmänkin agi- kuin tokopainoitteisena. Aikaa on vielä pohtia asiaa; jokatapauksessa tokoiluja jatketaan jossain muodossa, koska tarkoitus olisi käydä kokeissakin pyörähtämässä jossain vaiheessa syksyä.

Näyttelyitäkin on nyt heinäkuulle muutama luvassa. Nerpulle on tullut mukavasti jo turkkia, mutta näin kesän kunniaksi se on osittain punaista ;) Katsotaan jääkö cacibien metsästys ensi vuodelle - syksyllä Nera taitaa olla taas sen verran karvaton, ettei sen kanssa kannata mihinkään kauas lähteä.

Kuvissa vähän tunnelmia Muhokselta, jossa oltiin vierailemassa viikko takaperin - siellä oli maailman paras rantasauna ja joessakin niin lämmin vesi...! :)

Leppiniemessä

Nerppu spurttailee Sussun ja Pekan tontilla
Maalaismaisemaa... 

1 kommentti:

  1. Onpa ihana maalaismaisema, just mun sielun maisema, jota haen ihailtavakseni joka niemestä ja laaksosta.
    Terv. Äitiliini

    VastaaPoista