torstai 30. kesäkuuta 2011

Pallohullun treenipäiväkirjaa, osa mones...

Juhannus oli ja meni, hieman sateisena, ja nyt alkuviikko ollaankin taas "nautittu" helteistä. 27 astetta näyttää mittari, juuri ja juuri tarkenemme siis...! :)


Helteestä huolimatta ollaan treenailtu, niin tottista kuin maastoakin, ja onpa ollut kiva huomata miten Nerppu on taas edistynyt. Esineruudussa tosin meinasi tuskanhiki nousta pintaan, kun tyttö kyllä löysi kaikki kolme esinettä ihan muutaman minuutin sisään, mutta ei aikonut tuoda niistä yhtäkään takaisin ;) Hetken ruudussa himmailtuaan hoksasi, että palkan saa siitä, kun ottaa esineen suuhun ja kiikuttaa sen ohjaajalle. Jade löysi ja toi kaikki kolme esinettä varmaan 3-4 minuutin sisään. Se, että olen onnistunut opettamaan Jadelle esineruudun, antaa vähän toivoa siitä, että Nerppukin sen oppii ;) Jadellekaan ei esineruutu ollut kaikista helpoin nakki aluksi.


 Eilen ja tänään käytiin tokoilemassa. Nera oli loistovireessä eilen illalla ja teki innostuneena hommia, ehkä ohjaajakin oli palkkauksen kanssa kartalla kerrankin. Seuraamisia teki oikein hienoja pätkiä, jäävät olivat tosi kivat, luoksetulot nopeat ja ennenkaikkea paikallaolo hyvin rauhallinen ja varma suht. kovasta häiriöstä huolimatta. Mainiota menoa Nerpulta! Tänään aamulla treeneihin pääsi Jadekin mukaan, kun luvassa oli uintireissu tokoilujen päätteeksi. Jade otettiin tokoilemaan ensin ja helteestä (sekä juoksusta) huolimatta työskenteli ihan innostuneesti. Parhainta Jadea se ei kyllä ollut, helle on aina rankkaa paksuturkkiselle mustalle. Mutta kivaa oli ja se on pääasia. Nerpun aamutreenit menivät ihan ok, etenkin paikallaolo, jossa saatiinkin kunnon häiriötä luontoäidiltä: ensi perhonen liiteli Neran pään vieressä edestakaisin varmaan minuutin ajan ja sitten lopuksi jänis lähti juoksemaan pusikoista Neran takaa - ja Nera pysyi maassa hienosti :)


Muutama kuvakin on tullut räpsittyä - kuvia jälkeenpäin selaillessa iskee aina kaipaus Nikkorin putkea kohtaan... Sillä oli NIIN helppo saada hyviä kuvia. Ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna ;)

Muutama vieraileva stara piristämään blogia:

Taiga Doo's Don Juan
Dina nauttii kesäpäivästä
Tara poseeraa :)
Tinka (oik.) ja tyttönsä Ronja
Jabu (Black Master's Lusty-Baila)

Kuvat kannattaa klikkailla isommaksi, jotta ne näkyvät hyvin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti