tiistai 21. kesäkuuta 2011

Tokoo, tokoo, jälkee, tokoo

Ollaan siis treenattukin, tänään käytiin tottistelemassa aamulla kaatosateessa ja nyt illalla auringonpaisteessa. Viime viikolla treenattiin myös, niin tokoa kuin jälkeäkin. Tokossa meininki on osittain back to basics; on muutama perusliike, joihin haluan nopeutta ja intoa enemmän. Palkkauksen muuttamisen jälkeen paikallaolo esimerkiksi on huomattavasti parempi. Tänään iltatreeneissä Nerppu teki loistopaikallaolot niin istuen kuin maatenkin, aamutreeneissä oli ehkä liian monta hankalaa tekijää (vesisade, pitkä nurmikko ja märkä maa, kova häiriö liian lähellä) siinä, joten nousi ensin istumaan ja sitten seisomaan. Mutta onneksi illan treeneissä saatiin hienot onnistumiset. Muutenkin Neran vire iltatreeneissä oli paljon parempi kuin aamulla - se oli tosi innostunut ja teki hienoa seuraamistakin.

Jade oli mukana aamutreeneissä ja sillä tytöllä intoa piisaa. Otettiin BH-liikkeet ja loppuun tokon kaukokäskyjä. Jaden seuratessa myös ammuttiin, eikä Jade reagoinut mitenkään - tuskin kuulikaan mitään ;)

Neran viime viikon treeneissä ammuttiin myös, eikä Nerakaan reagoinut mitenkään. Aikaisemminhan sille ei ole vartavasten ammuttu, mutta maalla yksi meidän vakiolenkeistä menee ampumaradan lähellä, eikä sellaisiin paukkeeseen ole kiinnitetty sen kummempaa huomiota.

Tottiksessa ollaan siis edetty ja toisaalta vahvistetaan/parannellaan perusjuttuja. Nouto tunnarikapulalla sujuu jo hienosti Neralla, palauttaakin kivasti eteen ja malttaa pitää kapulaa suussa. Tästä edetään pikkuhiljaa sitten siihen oikeaan, kaameaan kapulaan (jota Jade rakastaa yli kaiken ja ilmeisesti Dina-cockeri vihaa yli kaiken, koska oli piilottanut sen kukkapenkkiin ;).

Jälkitreenit menivät sitten melkeinpä oppikirjan mukaan. Neralle tein noin 500 metrin jäljen, kuivaan jäkälikköön (silloin ei ollut vielä satanut päiväkausia putkeen). Jäljellä oli yksi 180 asteen kulma ja yksi piikki, yksi tien ylitys, kolme keppiä. Jälki vanheni noin puoli tuntia.

Nerppu on kyllä ihan kone jäljellä. Niin tarkka, rauhallinen ja itsevarma. Nokka tuolla otuksella pelaa, se on todettu monesti...! :) Tämäkin jälki sujui ilman ongelmia ja kepit löytyivät varmasti.

Jadelle tein janatreenin, noin 200m pitkän jäljen, jonka loppupäässä oli yksi keppi. Yksi tien ylitys. Muuten oikein hyvä suoritus, mutta hukkasi hetkeksi tiellä jäljen. Lähetin uudelleen ja jälki löytyi heti. Keppikin löytyi, joten oikein mainio treeni Jadellakin.


Nyt pitäisi ehkä treenata enemmänkin esineruutua, jossa meillä riittää vielä tekemistä. Jälki alkaa olla niin hyvällä pohjalla Nerpun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti