torstai 9. kesäkuuta 2011

Saisko lisää lämpöö...?

Perinteinen (ja kesän ensimmäinen) Huh hellettä-postaus :) Koko viikko ollaan paistateltu melkein 30 asteen lämmössä, eikä ole tarvinnut palella...! Onneksi uimaan on päässyt aina halutessaan ja se on kyllä ollut hellepäivien pelastus. Jopa Nerpusta on kuoriutunut todellinen vesipeto, joka syöksyy veteen keppien perässä enemmän kuin innoissaan. Viime kesänähän Neran mielestä oli paljon hauskempaa hengailla rannalla, kun Jade ui. Tyyli tosin on vielä vähän hakusessa, Nera kun syöksyy veteen hirveää vauhtia ja pää edellä sukeltaa keppien perään. Siis todellakin sukeltaa... :-D

Nera, 8-viikkoinen vesihirmu

Maanantaina käytiin viestitreeneissä Neran kanssa. Viestin toisenä päänä oli Saara. Oli kyllä mielenkiintoinen laji sekin ja tullaan jatkamaan harjoituksia, nyt kun tiedetään hyvin mistä ja miten treenailuja jatketaan. Neralle laji kyllä sopii kuin nenä päähän, se on sen verran nopea kiitäjä :-)Tokoilujakin ollaan jatkettu ja ongelmakohtiin löytynyt hyviä vinkkejä, jotka ainakin tällä hetkellä näyttävät tehoavan hyvin. Sen tarkempaa tokoiluraporttia en jaksa nyt kirjoittaa, sisälläkin on vähintään se 30 astetta... Liian kuuma tietokoneen äärellä nököttämiseen!

Siskokset kuin liskokset, Jade & Tilli

Erkkari on jo ylihuomenna... :-) Sinnekin luvattu tuskallisen kuumaa keliä, mutta eiköhän me selvitä, kunhan huolehditaan niin omasta kuin koirienkin nesteytyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti