maanantai 25. huhtikuuta 2011

Ruutua, ruutua

Esineruutuharkatkin päästiin aloittamaan pääsiäisviikonloppuna ja sekin homma pelitti ihan kivasti. Ylläri oli se, että Jade teki todella hyvää työtä ruudussa, kokonaan ilman ylimääräisiä kaahailuja. Kuten jo viime kesänä totesin, Jaden motivaatioon ruudussa on kummasti vaikuttanut se, että se joutuu ensin katselemaan, kun pikkusisko sählää ruudussa ;)

Ruudun kävin polkemassa kahdesti. Ekalla kerralla molemmat koirat tekivät nopeita pistoja ja esineet löytyivät helposti. Toisella kerralla Neralla kesti ensimmäisen esineen kanssa pitempään ja juoksi se selvästi esineen ohikin - ei vain malttanut nostaa. Toinen esine oli Neralle sitten helppo, vaikka olikin vaikeammassa paikassa (hieman piilossa mättään takana). Jade teki TAAS huippupistot.

Alla muutama kuva ruututreeneistä - kiitos kuvaajalle! :)

Jade odottaa palkkaa
Nera lähdössä ruutuun
"Kato mitä löyty...!"
Jade tarkkaavaisena
Kyllä se makkarakin motivoi ;)
Nerppu löysi hanskan...!
Jade palauttaa vauhdilla lelua

Tosi mukava pääsiäisloma on nyt takanapäin. Ensi viikolla suunnitelmissa on tokoilua ja BH-treeniä, ja viikonloppuna suunnataan taas jälkimetsään :) Alla vielä pari kuvaa Iijoesta, joka on pääsemässä jäistään. Kosken pauhu on niin keväinen ääni, sitä kuuntelee mielellään...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti