lauantai 9. huhtikuuta 2011

ERI1, SA ja kiitos näkemiin ;)

Tällä viikolla on tokoiltu ja misseilty - jospa otsikon mukaisesti kerrottaisiin nyt ensin tuosta jälkimmäisestä :)

Kävimme pyörähtämässä Vaasan KV-näyttelyssä. Siitäkin huolimatta, että Nera on nyt ihan karvaton ja juuri ennen kehää pääsi eroon lopuistakin villoistaan ;) Tuomarimuutos olisi oikeuttanut rahojen palautukseen, mutta lähdettiin silti reissuun, ei-niin-toiveikkaina menestyksen suhteen. Itse olin ihan varma, että ensimmäinen EH saadaan nyt, mutta niin vain Nerppu yllätti meidät pokkaamalla ensin punaista nauhaa (erinomainen) ja sitten pinkkiä ruusuketta (SA = sertin arvoinen) ja voitti nuortenluokan. Siihen se meidän menestys sitten päättyikin, kun karvaisemmat koirat jatkoivat PN-kehässä :)

Arvostelu:

Feminiininen pää. Oikea purenta. Kauniit tummat silmät.
Hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaula ja selkälinja.
Tarpeeksi runkoa ja luustoa ikäisekseen.
Normaalisti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu hyvin.
Hyvä turkinlaatu. Hyvä luonne. Esitetään hyvin.

NUO ERI1, SA


ERI-putki jatkuu siis - katsotaan kuinka kauan :D Seuraavassa näyttelyssä Neralla voi jopa olla vähän turkkiakin...!

Jade oli yökyläilemässä Yli-Iissä sillä aikaa ja nauttinut olostaan maalla :) Erittäin tyytyväisen oloisen koiran sain takaisin tänään. Kiitos hoitopaikkaan vielä kerran!Tokoiltukin on. Torstaina käytiin Kempeleessä asti treenaamassa ja perjantaina yliopiston parkkiksella. Nerpun tokoilut sujuivat hyvin - en jaksa juuri nyt sen tarkempaa reeniraporttia väsätä, ehkä säästän ne seuraavan tokoaiheiseen postaukseen :))

2 kommenttia:

  1. Teillähän sujui tosi kivasti noi näyttelyt :-) Meillä kaatui juurikin tää Vaasan KV, kun ei ollut autoa millä lähtä. No ensi viikonloppuna misseillään Haapavedellä. Pieni näyttely ja vähän koiria, toivotaan että EH/H putken jälkeen tulisi eka ERI...

    VastaaPoista
  2. Onnitelut Neralle taas kerran hyvästä menestyksestä :) Meillä on täällä ihana kevät ,aurinko paistaa ja odotamme seuraavia vierailijoita ensiviikon loppuna :)
    Terveisin Nurkkalan muori

    VastaaPoista