sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Taitaa tulla kesä...

Kai sitä saa huhtikuussa alkaa jo haaveilla kesästä...? :D Parina viime päivänä on satanut vettä ja lumet sulavat kovaa vauhtia - toki vielä voi tulla lisää lunta jo sulaneiden tilalle, joten ehkä ei kuitenkaan kannata hakea kesäkamppeita esille.


Jade ja Nera pääsivät tokoilemaan eilen harmaassa kuraisessa kelissä. Nera ei selvästikään tykännyt loskassa ja lammikoissa maata/istua, joten sen kanssa otimme lyhyet treenit, ehkä liian hankalatkin häiriön osalta. Seuraavalla kerralla vähän helpompaa ja hauskempaa treeniä Neran kanssa. Jade sen sijaan ei välittänyt pätkääkään surkeasta säästä ja "tokokentän" kunnosta, vaan paahti menemään suurella innolla. Ei se ehkä kaikkein taidokkainta tekemistä ollut, mutta minun makuun erittäin hyvää menoa :) Otimme BH-kuvioita ja AVO-liikkeitä, ja kaikki sujuivat mainiosti. Erityisen tyytyväinen olen kaukoihin (ISTU-MAA-SEISO), joissa Jade ei jättänyt mitään liikettä vajaaksi, eikä ennakoinut vaihtoja.

Ensi viikolla on tarkoitus ottaa molempien kanssa taas pikkutreeniä ja tosiaan suunnittella etukäteen vähän mitä Neran kanssa otetaan ja miten otetaan. Ohjattuihin ei ehditä varmaan ensi viikollakaan vielä, mutta jospa sitten seuraavalla.


Seuraavan kerran päivittelen todennäköisesti Vaasan reissun jälkeen. Saa nähdä mitä siitäkin tulee - Nera kun on todellakin päättänyt luopua kaikista karvoistaan kesän kunniaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti