sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Nerppu 2-vee

Ihan uskomatonta miten nopeasti aika menee - niin vain Nerppuneitokin täytti vappuaattona kokonaiset kaksi vuotta...! Aikuisen iästä ei vielä belgin kohdalla voi tietty puhuakaan, mutta hyvää vauhtia sinne päin ollaan tietysti menossa ;)

Hörökorva maaliskuussa

Nerpun kanssa ollaan tokoiltu (raporttia tulossa ensiviikon alusta) ja muutama näyttelykin on tulossa tässä kuussa. Nera on ihan karvaton ja joutuu ekaa kertaa aikuisten luokkaan (avoimeen), joten odotukset on melkolailla nollassa. Se viimeinen SERT varmaan tulee sitten, kun pikkuakka on taas turkissaan - saa nähdä... :P

5 kommenttia:

 1. Onnea Nera!

  Niin vain aika rientää. Teini-ikä ohitettu (vai?) ja hiljaksiin kohti seesteistä aikuisuutta. Vaikka eiköhän siihen vielä pari vuotta mene... Mutta ehkäpä nuo karvakorvat ovatkin parhaimmillaan hieman hölmöinä nuorina, mieti miten tylsää tuleekaan jos aikuisena ollaan vain ihan järkeviä ja rauhallisia. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä meillä vielä ollaan erittäin keskenkasvuisia välillä - kai se Nera vaan on meillä edelleen "pentu", kun on tuo vanhempi rouvaskoira talossa :) Mutta kyllä toiveikkaana ollaan, että ikä tuo järkeä päähän... sitten joskus :DD

  VastaaPoista
 3. Onnea Neralle, niin se aika kuluu! Tuntuu hassulta, että nää meidän riiviöt(?) on jo kaksivuotiaita, aikuisista ei tosin voida puhua... ei ainakaan meidän kohdalla. Moni nimittäin luulee edelleen Tildaa pennuksi!

  Ja tsemppiä näyttelyyn! Meillä on tiputettu karvat jälleen ja viikon pääästä pitäisi olla kehässä!

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea 2-v synttärisankarille! =D

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 2-vuotiaalle Nerpulle! :)

  VastaaPoista