sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kapulakoulutusta

Vaihteeksi vähän tokoraportointia, vaikka mitään ihmeellistä sille rintamalle ei kuulukaan. Kävimme torstaina tokoilemassa yliopiston parkkiksella ja eilen & tänään tokoiltiin itseksemme. Nerpun kanssa teemme nyt paikallaoloa etupalkalla - on huomattavasti rauhallisempi kuin takapalkan kanssa, mutta vielä on saatava varmuutta tähän. Torstain treeneissä Nera oli unohtanut jäävät liikkeet kokonaan, vaikka on ne osannut todella hyvin ennen. En vain ole treenannut niitä(kään) pitkään aikaan, joten nekin vain takaisin treeniohjelmaan ja lenkeilläkin tehdään taas niin paikallaoloa kuin jääviäkin. Eiköhän ne sillä taas kohilleen saada.

Itseksemme treenasimme sitten hyppyä, noutoa ja ruutua, sekä paikallaoloa (häiriönä aidan takana huutava Jade). Nerpulla oli kyllä virtaa, ja tekikin kaikki liikkeet ihan jees, mutta nouto on edelleenkin ihan inhottava juttu. Tunnarikapulalla nouto ja luovutus onnistuu hienosti, mutta oikea kapula on kammotus...! :P Pitänee käydä lainaamassa Tie tottelevaisuusvalioksi tai se Korrien kirja, ja opetella opettamaan nouto alusta alkaen.

Jaden treenit sujuivat mainiosti. Sen kiihkeys ja innokkuus voi joskus olla hieman rasittavakin piirre, mutta tokossa se on vain plussaa. Eikä Jaden innostuneisuus kuitenkaan purkaudu haukkumisena tms. liikkeiden aikana, vaan sähäkkänä tekemisenä. Himpun verran voisin lainata sitä sähäkkyyttä Nerallekin ;) Jade teki loistonoudot ja ihan upeat hyppynoudot (valtavan nopeat ja täydelliset palautukset), sekä hienot ruututreenit. Mutta luoksetulon pysäytyksissä kyllä valui ja valui ;)

Tokoilut jatkuvat taas ensi viikolla ja Nerpun kanssa tavoitteena on pitää hauskat ja motivoivat treenit jäävien ja seuraamisten muodossa. Pallopalkkakin voisi olla aika pop :)

2 kommenttia:

  1. Ootte ollu ahkeria, hyvä hyvä! :D Otettaisko Nerpulle noutosulkeiset, kun päästään seukin kerran yhessä tokoilemaan? Sulkeiset siis positiivisessa mielessä, ei jankkaavassa. ;) Muutamia kikkakolmosia voitais kokeilla, että Nerppis hoksais miten hauskaa noutaminen on. :oD Poppikselle kikkakolmoset on ainakin passanneet vähän - liiankin hyvin. Nyt se kuumuu jopa metallinoudosta. :DDD Onneksi ei kuitenkaan ääntele. Nähhäänpä kuomat harkkojen merkeissä tai sitten ihan muuten vaan! :)

    VastaaPoista
  2. Vois ottaa noutosulkeiset, tulis tarpeeseen :D Jade rakastaa nykyään noutoa, mutta ei sekään siitä aluksi tykännyt ollenkaan ja tuntui jossain vaiheessa vähän toivottomalta - hyvä siitä kuitenkin tuli...! Kun vain tietäisi MITEN :DD

    VastaaPoista