sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Mätsärissä

Alkuun en ajatellut tästä mätsärireissusta sen enempiä blogiin raportoida, mutta pitäähän nyt vähän hehkuttaa, kun kerta ihan kivasti meni ;) Käytiin siis Saaran, Siljan, Jabu-tervun ja Neran kanssa vähän katsastelemassa mätsärimeininkiä Kempeleessä. Ihan hyvä muistutus nuorille koirille siitä, mitä se näyttelytouhu taas onkaan, kun kesällä ollaan viimeksi kehissä pyörähdetty ja ensi viikolla suunnataan sitten Kajaaniin.

Nera esiintyi kauniisti, juoksi hienosti ja seisoi kärsivällisesti. Tuomari jakoi kuitenkin paimenille paljon sinistä nauhaa ja tykkäsi enemmän pystykorvista ja noutajista. Nerallekin sininen nauha, mutta tuomari sanoi vielä, että sinisten kehässä Nera tulee olemaan kova kilpailija. Jäätiin sitten sinisten kehää odottelemaan, kun koko rahan edestä ajateltiin harjoitella ja kyllähän se kannatti, kun siellä sitten sijoituttiin kärkeen :) Saatiin vähän lahjuksia ja hyvä mieli, joten ei se ollenkaan hullumpi reissu ollutkaan. Belgejä bongailtiin useampikin ja oli mukava nähdä uusiakin belgiharrastajia paikan päällä :)

Viikon päästä naputellaan sitten Kajaanin kuulumisia, toivotaan, että siitäkin tulee kiva reissu - eikä kamalan kylmä ;)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ainaki lämpimämpi meininki ku tänään :D

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Kajaaniin! Lähteekö teillä kummatkin koiruudet vai?

    VastaaPoista