maanantai 10. tammikuuta 2011

Lumihirviöitä ja yksi näyttelyrinsessakin ;)

Vähän tuoreempaa kuvapläjäystä tähän väliin... Into kuvailla on ollut kadoksissa putkijupakan jälkeen, edelleenkään en välitä Tamronilla kuvata ja on ollut vähän turhan kylmät ilmat ulkoiluttaa Nikkoria, jossa toimii (jotenkuten) vain ne manuaalisäädöt. Tässä kuitenkin muutama tamron-otos. Laatu on sinnepäin ja kuvat näkyvät jostain syystä Bloggerissa nykyään suttuisina, ellei niitä avaa erikseen. Pitänee yrittää ladata tänne pienempiä kuvia; josko ne sitten näkyisivätkin paremmin...

May I present to you... Lumimonsterit! :)


Jade sukeltelee lumeen ihan vain sen takia, että se on hauskaa - Nera kuulostelee myyriä ja leikkii suurta metsästäjää hankihyppelyissään. Tässä Jaden taidonnäyte.

Tältä näyttää aito lumimonsteri...!
Jotta ei ihan pelotteluksi menisi, niin kerrotaanpa samaan syssyyn meidän eilisestä näyttelyreissusta. Suuntasimme Kajaaniin Saaran, Virpin, Kojo-belgipojan ja Nerppulin kanssa eilen aamuvarhain. Keli oli todella huono, kun lunta tuiskutti niin, ettei juuri eteen nähnyt ja tietkin olivat auraamatta. Perille kuitenkin päästiin ajoissa ja ehjin nahjoin, kiitos hyvän kuskin!

Tuomarina oli ruotsalaissetä Karl-Erik Johansson, joka tuumasi Nerasta seuraavaa:

"Erinomainen tyyppi. Kaunis feminiinen pää. Hyvin asettuneet korvat. Tummat silmät. Hyvä ilme. Hyvä purenta. Voisi olla hieman enemmän kaulaa. Hyvä selkä. Hyvin kehittynyt rintakehä. Erinomaiset kulmaukset. Liikkuu erittäin hyvin. Kaunis turkki."

NUO ERI1

eli erinomaisestihan se jälleen meni ;) SA:ta K-E ei meille jakanut, oiskohan sille pitänyt olla sitten pikkuisen enemmän kaulaa? :D Mutta olipa kiva katsella Nerppua ja Saaraa kehässä, niin hienosti ja iloisesti Nera esiintyi ja esitettiin. Hyvä tytöt!

Taiga Doo'seja oli mukana kolme kappaletta, ja Judo (Don Juan) pärjäsi oikein hienosti ollen PU3, saaden viidennen(!) vara-SERTinsä. Kyllä ne oikeat sertit sieltä vielä irtoaa :)

Karl-Erikille voidaan ehkä mennä näytille toistekin, jos Nerppu sattuu olemaan täydessä turkissaan. Tässä vielä tämä kaulaton tappaus ;)


Lisään Neran näyttelyarvostelun tuonne Nerpun omalle sivulle, sieltä voi käydä lukemassa muutkin arvostelut. Seuraavan kerran misseillään keväämmällä - paikka ja aika on vielä harkinnan alla ;)

PS. Jadella oli ollut ihan hirmukiva päivä hoitopaikassaan, siskoni luona Tilli-belgin kaverina. Olivat lenkkeileet ja leikkineet ja kissaankin Jade oli tutustunut nätisti :)

3 kommenttia:

 1. Vuokko, Lilli ja Nekku11. tammikuuta 2011 klo 7.07

  ERIomaiselle Neralle rapsutukset misseilystä : )

  Tällä minun vähäisellä Blogger -kokemuksella olen kyllä samaa mieltä, että kuvat näyttävät suttuisilta. Ja minä kun luulin, että vika on tässä meidän pöytäkoneen "möhkäle" näytössä ; )

  Kuvausintoa ei ole minullakaan ollut, yhtä harmaata ja pimeää. Ja se vähäinen auringonpaiste on sitten työpäivinä päivällä. Onneksi ollaan menossa kohti valoisaa aikaa. Innolla odotankin aurinkoa, valkoisia hankia ja sinistä taivasta!

  MUTTA kivoja riehunta -kuvia olet saanut tytöistä otettua. Meillä myös koirat kuuntelee hangen alta hiiren juoksuja ja loikkivat sitten umpihankeen kuin kissat : )

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hienosta eri-putkesta. Hyvin on Nera näyttelyissä pärjännyt. :)

  T:Susanna ja Roki-veli

  VastaaPoista
 3. Terveisiä Roki-veljelle ja tsemppiä treeneihin :)

  VastaaPoista