sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Belgineidot poseeraa

Tässä pari tämänpäiväistä kuvaa. Aurinko ei paistanut edelleenkään, joten kuvat ovat vähän harmaita, mutta kun sain molemmista hyvin samankaltaiset kuvat otettua, ajattelin laittaa ne esille :) Näistä näkee hyvin miten erityyppisiä Jade ja Nera ovat. Minusta tietty molemmat on maailman sievimpiä grotskutyttöjä...! Mutta määhän voin olla hiukan puolueellinen ;)

Ja koska meidän iskä ei edelleenkään erota Jadea ja Neraa toisistaan, niin laitetaan tästä sillekin lyhyt oppimäärä aiheesta Jade & Nera ;)

Jade
Nera
Jade
Nera
  Molemmat on pieniä ja mustia, mutta kyllähän nuo toisistaan erottaa... Vai? :D

 

6 kommenttia:

 1. No aika saman näköisiä minusta ovat, en yhtään ihmettele, jos isäsi ei niitä toisistaan erota, en ehkä luonnossa erottaisi minäkään. Onko sulla itselläsi jokin merkki, josta ne erottaa toisistaa esim. jalkaterän asento tai tietty pilke silmäkulmassa tms. ; )

  VastaaPoista
 2. :D Voi minusta ne on ihan erinäköisiä!

  Se ehkä hämää "luonnossa", että ovat ihan samankokoisia ja nyt vielä molemmat tuuheassa turkissa, mutta silti minusta on tosi hassua, kun joku ei erota niitä toisistaan - varsinkin joku sellainen kuin meidän iskä, joka on kuitenkin noita kahta paljon katsellut :)

  VastaaPoista
 3. Minusta ne on huomattavasti erinäköiset. Toinen on selvästi nuorempi, kapeampi kuin toinen.
  Mutta hei! Mulla kaverit eivät erota edes, kuka on Iitu, Tilda tai Zippy :-D, minusta kun noissa koirissa vasta onkin erovaisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Nyt kun palasin katsomaan uudellen noita kuvia, niin tosiaan Jaden kuono on kyllä täyteläisempi kuin Neran, mutta erottaisiko sitä sitten, jos koirat livenä yhdessä näkisi? On ne vaan niin samikset ;)

  VastaaPoista
 5. En varmaan erottaisi minäkään noita toisistaan, ainakaan vauhdissa. Edestäpäin otetuissa kuvissa on kyllä selvää eroa silmissä. Ja uskon kyllä, että sinusta ne ovat aivan erinäköiset - tottahan sitä nyt omat koiransa tunnistaa. :)

  VastaaPoista
 6. Jade on vähän "jytkympi" rakenteeltaan, se näkyy niin päässä kuin kropassa - Nerppu on tollainen sirompaakin sirompi neiti. Jadella on myös valkoista karvaa takatassujen varpaissa, Nera on kokonaan musta. Nerpun kuono on pitempi ja Jaden korvat ei ole ihan täydelliset kolmiot :)

  Tuossa sellaisia pieniä tuntomerkkejä :)

  VastaaPoista