perjantai 14. tammikuuta 2011

Meilläkin asuu epileptikko...

Vähän ikävämpiä kuulumisia; Jade sai eilen kaksi epilepsiakohtausta. Viime kohtauksestahan on aikaa jo reilusti yli vuosi, ja jotenkin se alkoi jo tuntua niin etäiseltä jutulta, ettei asiaa ole paljoa mietiskellyt. Eilinen kuitenkin herätti siihen karuun todellisuuteen, että meilläkin asuu epileptikkobelgi :/

Kohtaukset eivät olleet niin rajuja kuin se edellinen, eivätkä kestoltaan pitkiä. Pahin kouristusvaihe kesti vain muutaman sekunnin. Koira oli kyllä sekaisin kohtausten aikana ja jonkin aikaa niiden jälkeenkin. Pahintahan noissa kohtauksissa on se, että itse ei voi oikein tehdä mitään...

Nyt sitten katsellaan millainen kohtausväli tulee olemaan. Jos kohtauksia alkaa tulla tiheämmin, niin sitten lähdetään kokeilemaan lääkitystä. Syksylle on suunnitelmissa myös sterilisaatio, josta voi kuulemma olla hyötyä.

Muuten elämää jatketaan tavalliseen tapaan. Tänään on jo käyty koirakamuja tapaamassa ja leikkimässä ihan normaalisti. Life goes on ja toivotaan, että kohtausväli pysyisi mahdollisimman pitkänä.

Jade ihmettelee miksi Nerppu pilaa kuvaussession ;)

4 kommenttia:

 1. Voi Jadea. :( Onneksi koirat eivät jää mietiskelemään ja murehtimaan, niiden ilosta saa ihminenkin voimia. Toivottavasti kohtauksia ei tule usein. Rapsuja molemmille karvakorville.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ikäviä uutisia : (
  Toivotaan, että kohtaukset ovat teillä todella harvinaisia!!!!

  Rapsuja ihanille mustille tytöille!

  Ulla-Maija ja mustat hovawartit

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kurja juttu :-(
  Mekin täällä toivomme että Jaden kohdalla kohtaukset eivät ole tiheitä.

  terkkuja meidän punatyttösiltä! Ja tilda olisi halukas joskus vielä tapamaan Neraa, kun ei meinaa löytyä leikkikaveria meidän muista koiruleista!

  VastaaPoista