keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Vuoden viimeinen

Vuoden viimeisiä päiviä viedään, ylihuomenna jo paukkuvat raketit vuoden 2011 kunniaksi :) Meillä uuden vuoden alku vierähtää juoksujen merkeissä, molemmilla tytöillä kun on juoksut juuri nyt. Nera on päässyt tokoryhmään, jossa treenit alkaisivat jo ensi viikolla, mutta juoksujen takia ekat treenit jäävät välistä. Ryhmäpaikka on kuitenkin kiva juttu, toivon mukaan saadaan hyviä vinkkejä ja paljon häiriötreeniä kevään aikana :)


Ensi vuodelle ON tavoitteita ja katsotaan sitten vuoden päästä samoihin aikoihin, miten hyvin tavoitteisiin päästiin :) Jokatapauksessa tärkeimpänä urakkana tulee olemaan pk-tottiksen kuosiin saaminen - pk-esteitä emme ole vielä käyneet kokeilemassakaan. Kokeitakin on suunnitelmissa, mutta niistä sitten lisää joskus myöhemmin. Loppuvuodesta käväisemme varmaan luonnetestissä, jos paikka sopivaan testiin saadaan. Näyttelyissä käydään ja haetaan se vika SERT, ja CACIB:kin olisi kiva :) Näyttelyn merkeissä vuosi pyörähtääkin käyntiin, kun ajelemme Kajaaniin paleltumaan ;)


Jaden kanssa treenaillaan ohessa, sen kanssa periaatteessa voisi mennä kisailemaankin tokopuolelle jossain vaiheessa. Hommat se hallitsee, kunhan on oikeassa vireessä. Katsellaan mikä fiilis on. Näyttelyistä Jade on "semieläkkeellä". Saatan sen kesällä ilmoittaa jonnekin, jos siltä tuntuu. Kesäisinhän Jade on yleensä hyvässä karvassa. Muussa tapauksessa odotellaan Maailman Voittajanäyttelyä ja vetskukehiä ;)


Näissä merkeissä toivottelemme kaikille Oikein Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2011! :)

2 kommenttia:

 1. Menestyksekästä Uutta Vuotta 2011!

  Rapsuja mustille kaunokaisille!

  Toivottavat Ulla-Maija ja mustat hovawartit Juno & Dinjo sekä auspai Mere

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta Vuotta! :)
  ja tsemppiä Kajaanin näyttelyyn! :)

  VastaaPoista