sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulun odotusta...

Enää reilu viikko koulua ennen pitkää joululomaa :) Viikonlopun kuvasaldoa alla, vierailevana tähtenä kuvissa "naapurin" roomeo, joka yrittää kovastikin hellustella meidän tyttöjä - kumpaa niistä, en oikein osaa sanoa. Jaden juoksua odottelen kuun loppuun/tammikuun alkuun. 


Neran ilmoitin tokoryhmään kevätkaudelle, saadaan sitten sitä häiriötreeniä koko rahan edestä :) Siis mikäli ryhmäpaikka irtoaa, se selviää loppukuusta. Agia jatketaan kevätkausi itsenäisesti ja katsotaan sitten kesän kynnyksellä mikä tilanne ja fiilis agin suhteen on. 

Muuten meille ei kuulu mitään erityistä: ollaan oltu terveinä ja nähty kamuja, vähän treenailtukin (laiskanpuoleisesti tosin ;). Jade on nyt tapansa mukaan IHAN karvaton, kovimpien pakkasten alkaessa :P Nera kasvattelee turkkiaan ja toivon mukaan on hyvässä karvassa ensi kuun alussa, kun pistäydymme Kajjaanissa näyttelyssä ja Nerppu debytoi nuortenluokassa. 


Tässäpä kuitenkin niitä kuvia :) Agivideoita joutuu vielä odottamaan, sori... ;)

Jadella on KIIRE! 
Hännänkanto on ainakin kohillaan ;)

Kuvia kannattaa klikkailla isommaksi, jos hirvittävän epäselviltä pikkukuvina näyttävät. Olen kuvaillut manuaaliasetuksilla ja rikkinäiselle Nikkorin putkella, joten laatukin on sen mukaista :) Edelleen sitä lottovoittoa odotellessa...! :D

2 kommenttia:

  1. Hellu tietää kuvien perusteella paikkansa. ;) Selvä tohvelisankari! :D

    VastaaPoista
  2. Juu, kaksi belgiakkaa on sen verran pelottava yhdistelmä, että kuka tahansa täysjärkinen urho pysyttelee pienen välimatkan päässä ;) Tosin tämä hellu hyppää kyllä aidankin yli meidän puolelle, vaikka siellä olisi Dina haukkumassa - ja Dinahan ei kato hyvällä kutsumattomia vierailijoita :D

    VastaaPoista