tiistai 29. kesäkuuta 2010

Pentuja, mutta ei pentukuumetta

Eilen kävin katsomassa Saaran F-pentuetta, 4 viikon ikäisiä shelttivauvoja. Ihania vauhdikkaita otuksia, joita oli tietysti ihan pakko vähän kuvatakin. Pennut olivat tosiaan hirmusuloisia, mutta onneksi pentukuumetta hillitsee oma murkkuikäinen belgikakara, jonka kanssa on vielä niin paljon puuhaa ja tekemistä, että pennusta ei tule vahingossakaan haaveiltua :D Kaksi on muutenkin hyvä luku minusta, kolmatta voi harkita sitten kun on oma auto ja oma piha, eli joskus hamassa tulevaisuudessa.

No jokatapauksessa... takaisin pentuihin. Tässä näitä olisi :)


Pentujen paijaamisen ja kuvaamisen jälkeen Saaran farkkuun pakattiin kolme belgiakkaa ja suunnattiin kohti soramonttuja. Taisi olla Taran onnenpäivä, kun hiekkamontun rannalta löytyi tennispallo...! ;)


Pakko vielä laittaa kissakuva tähän loppuun, kissoja kun tässä blogissa harvemmin näkee ;)

5 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että kaksi koiraa on sopiva määrä - ainakin minulle. Ja vaikka minulla on auto käytettävissä ja omaa pihaakin, on kahden koiran taluttaminen ja muutenkin niistä huolehtiminen ihan tarpeeksi työlästä, ainakin keväisin ja syksyisin rapakelien aikaan ; )

  Shelttipennut ovat tosi söpöjä juuri silloin, kun niiden jalat alkavat kantaa ja menohaluja on ihan hirveästi eli 4-5 viikon ikäisinä. No, onhan ne muutekin söpöjä ja vielä tuon iän jälkkeenkin <3

  Kissakuvakin on mukavaa katseltavaa koirakuvien lomassa :) Kiva otos kisulista!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo pentukuvat! Mä oon ihan rakastunut tuohon trikkityttöön ;) Ihan katellinen olen kaikille ei-pentukuumeisille, kun itsellä tuo pentukuume on mennyt ihan kamalaksi :D

  VastaaPoista
 3. Herttinen miten suloisia pentuja. Onneksi ei minullakaan ole pentukuumetta, yhdessä riiviössä on ihan tarpeeksi. :)

  Meillä kotona jälkimmäinen koira oli melkoinen tennispalloimuri, löysi varmasti seudun kaikista ojista ja pientareilta unohtuneet pallot. Ja voi sitä riemua jos pallo jostain löytyi.

  VastaaPoista
 4. Kolme koiraa on kyllä maximi määrä sillä, ettei ole omaa autoa ja käytössäkin vain pikkuinen piha, jos sitäkään. Pentukuume tosiaan ei riivaa oman murkkuikäisen kanssa lainkaan, vaikka kyllä noita pieniä "marsuja" voi silloin tällöin katsoa :-)

  VastaaPoista
 5. Iina, trikki on minunkin suosikki :)

  Lotta ja Kati: teinikoirariiviöissä on tosiaan se(kin) hyvä puoli, ettei pentukuume pääse kehittymään ;) Liian tuoreessa muistissa pissapapereiden laittelut muutenkin!

  VastaaPoista