lauantai 12. kesäkuuta 2010

Raahe RN 12.6.2010

Neran ensimmäinen virallinen näyttely oli tänään Raahessa ja ihan mukavasti alkoi Nerppulin näytelmät. Todella tiukalla tuomarilla Nera oli ROP ja sai ensimmäisen SERTinsä! ERI:t olivat tiukassa tällä tuomarilla, tervuissa sitä ei jaettu ollenkaan ja grotskuissa kahdeksasta koirasta sen sai vain kaksi. Nera ja Jaden äiti Tara (Nallehukan Taiga), joka oli ROP-VET ja lopulta myös BIS4-VET :)

Nera esiintyi hienosti ja se esitettiin hienosti! Kiitos Saaralle!

Alla Neran arvostelu, joka oli muuten mukavaa luettavaa kulahtanutta turkkia lukuunottamatta ;) Turkkihan ON ihan vaiheessa, sitä suurempi yllätys tämän päivän menestys olikin!

Tuomarina siis Soile Bister.

"Erinomaisen tyyppinen, hyvin kaunislinjainen ja hyväluustoinen feminiininen narttu. Hyvä pään pituus. Toivoisin hieman paremman pään profiilin. Korvat voisivat olla pienemmät. Ikäisekseen erinomainen runko. Erittäin hyvät raajat, joilla seisoo ja liikkuu hyvin. Kulahtanut karva (turkki vaihtumassa). Liikkuu hyvin. Ensiluokkainen luonne."

JUN ERI1, PN1, ROP ja SERT


Seuraavaksi suuntaamme ensiviikolla Rovaniemelle, katsotaan sitten mitä kroatialaistuomari Nerasta tykkää. Näyttelykuulumisia luvassa lisää viikon päästä :) Muutaman kuvan otin kehän laidalta, niitä tulossa galleriaan myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta näyttelydebyytistä! Upea aloitus Neralta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut Neran hienosta näyttelyuran avauksesta!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut hienosti menneestä ekasta näyttelystä! Siitä se lähtee... ;)

    VastaaPoista