sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Rovaniemi KV

Neran toinen näyttely on nyt takanapäin ja ihan mukava tulos tämäkin, ainoana junnunarttuna Nera sai ERI:n ja sijoittui PN-kehässä kolmanneksi. Kroatialainen tuomari oli varsinainen ERI-automaatti ja belgeissä kaikki muunnokset ja kaikki koirat taisivat saada pinkin nauhan. Itse tykkäisin, jos rotumääritelmä olisi edes jotenkuten hallussa tuomarilla, mutta ei valiteta, kun ERI:ä pukkaa tähänkin suuntaan ;)

Arvostelu oli lyhyt (ja mitä vauhtia tuomari arvostelikin koirat, kuin liukuhihnalta...!) ja positiivinen. Mitään varsinaista vikaa ei tuomari Nerassa nähnyt, mutta tykkäsi isommista ja ihan erityyppisistä nartuista vain enemmän.

Tuomarina siis Jadranka Smojver-Selimovic, Kroatiasta.

"Vuoden vanha, kaunis pää ja ilme, oikea purenta. Hyvä kaula, hyvä selkälinja. Hyvin kulmautunut. Hyvä luonne. Hyvä balanssi liikkeissä."

JUN ERI1 PN3

Jaden äiti Tara (Nallehukan Taiga) oli PN4 ja ROP-VET, onnea Saara ja Tara :)


Nyt pidetään parin viikon näyttelypaussi ja kokeillaan sitten Oulun näyttelyissä mitä nauhaa sieltä tulee. Nerppu pudottaa hyvää vauhtia loppujakin turkistaan, saa nähdä mitä turkista on kahden viikon päästä jäljellä ;)

Jade oli perjantaista lauantaihin hyvässä hoidossa "mummulassa" ja oli kuulemma viihtynyt mainiosti ilman minua ja Neraa. Mikäs siinä, kun on uimapaikka vieressä ja useampi pallo pihalla, hyvää muonaa ja paljon rapsuttelijoita ;)

Niin ja ikioma, ihkauusi FRISBEE :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti