keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Keskikesän kuulumisia

Eilen käytiin tokoilemassa Pamun ja Hirmujen seurassa. Mukana tällä kertaa vain Nera, jonka kanssa yritetään nyt hioa kaikkia kuvioita kuosiin ja saada sitä häiriötreeniäkin enemmän.
Otin Neran kanssa seuraamista ja paikallaoloa lyhyen pätkän. Seuraamisessa Nera ei enää poikita niin pahasti ja muutenkin on edistynyt, mutta nyt pitäisi keskittyä ohjaajan maneereihin ja vireen ylläpitämiseen :)

Seuraamisessa pitäisi muistaa myös palkata lelulla useammin, jättää ne ainaiset makkarat vieläkin vähemmälle...!

Paikallaolo oli ihan ok, häiriötä oli teinien frisbeeleikit läheisellä nurtsilla. Nera vilkaisi pari kertaa muualle, mutta oli ihan rauhallinen ja makoili paikoillaan kiltisti.

Kiitos Pamulle meidän koutsaamisesta ja vinkeistä, sekä kuvista! Seuraavalla kerralla tarkoitus olisi saada jotain tekemistä videollekin, että itse näkisi omat maneerit ym. vielä paremmin kuin pelkistä kuvista.

Ennen tokoiluja meillä oli vieraita ja kävimme seikkailemassa soramontuilla Dina-cockerin ja äitini kanssa. Oikein mukava reissu, käveltiin pitkästi ja belgitytöt + Dina saivat juosta metsässä ja rantavedessä. Kameran jätin kotiin, vaikka kivoja kuvia siltäkin reissulta olisi varmasti saanut...! :) Ens kerralla sitten varustaudutaan Nikonin voimin!

Jade on voinut hyvin, eikä vatsaongelmia ei ole ollut nyt kahteen viikkoon. Hieman olen lisäillyt yksinkertaiseen ruokavalioon muutakin, katsotaan mitä kaikkea vatsa kestää.

Juhannuksena on tarkoitus sitten tehdä jälkeä ja esineruutua molemmille tytöille. Nera vaikuttaa todella hyvältä jäljestäjältä luonnostaan, se on innokas ja tarkka ja pysyy jäljellä hyvin. Kepit ilmaisee pysähtymällä, eli keppien nostamista treenaillaan vielä erikseen. Jaden kanssa suunnitelmissa janatreeniä :)

Ennen juhannusta pitäisi hakea tytöille yrttipannat kaulaan. Sääskiä on ollut nyt alkukesästä ihan tajuttomasti ja kaikista eniten niitä on juuri Yli-Iissä. Täällä kotonakin niitä piisaa, suon päällähän tässä asutaan...! ;) Alla olevaa kuvaa klikkaamalla isommaksi näkyy sääskimääräkin!

Helteillä meitä ei ole hemmoteltu, mutta nyt on kelitkin lämpenemässä. Jospa uimaan taas tohtisi muutkin kuin koirat :)

Oikein mukavaa ja lämmintä Juhannusta kaikille blogiin eksyville...! :)

2 kommenttia:

 1. Elina,

  Katsopas miten sun vasen käsi on nuissa Nerpun seuraamiskuvissa... Nyt sun pitää alkaa kiinnittään tuohon huomiota ihan oikeasti. Ja älä myöskään tuijota koiraa. Siis käsi selän taakse ja katse eteenpäin :)

  -Saara

  VastaaPoista
 2. Jep, nuo on kaikki tiedostettuja maneereita. Makkarakädestä (makkaraa siinä ei oo) luovutaan pikkuhiljaa ja suurimman osan seuraamisestakin tein katse eteenpäin - näissä kuvissa nyt on vaan kaikki nää maneerit hyvin esillä :)

  Meillä tuskin on KVA tavoitteena, joten eiköhän me saada seuraaminen ym. sellaiseen kuosiin, että joskus irtoaa se JK2 :) Se on tavoitteena.

  Ens kerralla videoidaan tosiaan seuraamistakin, sitten näkee vielä paremmin itsekin mitä sitä tekee :)

  VastaaPoista