maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kukkaistyttöjä

Vähän laiskanlaisesti tulee blogia päivitettyä ja sittenkin, kun saa päivityksiä aikaiseksi, ei millään jaksaisi kovin perinpohjaisia selontekoja naputella... Syyttäkäämme siitä Facebookia, jossa tulee paljon kuvia ja kuulumisia julkaistua. Blogiin tulee jatkossakin merkintöjä ja kuvia - nettipäiväkirjasta kun on iloa ja hyötyäkin itselle, kun katselee vanhoja juttuja tai tarkistaa miten se nyt menikään vuosi sitten jne :)

Lyhyesti: ollaan tokoiltu, jäljestetty vähän ja esineruutua treenailtu. Tällä viikolla suunnitelmissa olisi ainakin tokoilut Neran kanssa ja mahdollisesti jälkitreeniä molemmille jossain vaiheessa. Lauantainahan on meidän eka näyttely Neran kanssa; siitä lisää myöhemmin. Mitään kummoisia odotuksia ei ole, kun Nera ei ole hyvässä karvassa ja tuomari on tiukka, mutta saadaanpa ainakin näyttelykokemusta.

Jade on voinut nyt paremmin. Sillä oli taas ongelmia vatsan kanssa viime viikolla, mutta ruokavalion totaalisella muutoksella maha ei ole oireillut moneen päivään. Toivotaan, että suunta olisi vain ylöspäin ja uusi ruokavalio toisi pysyvämmän helpotuksen tilanteeseen. Jade on ollut koko ajan pirteä ja reipas, joten ihan hyvillä mielillä täällä ollaan. Päivä kerrallaan eteenpäin.

Vauhtia Jadella on ollut ihan entiseen malliin, alla olevat kuvat puhuvat puolestaan ;)

Koirakamujakin on tavattu, kuvissa omien tyttöjen lisäksi belgit Jabu & Tilli.

Loppuun vielä kesäinen kuvasarja Jaden hyttysjahdista kesken kukkaistyttöposeerausten ;) Aina ei pysty keskittymään pelkkään mallina olemiseen...!

2 kommenttia:

  1. Nättejä kukkaistyttöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiia kiittää onnitteluista! =)
    Tosi ihania kesäisiä kuvia, ja varsinkin nuo Jaden hyttysjahtikuvat on ihan mainioita! :)

    VastaaPoista