sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Uimamaisterit

Uimamaisterit pääsivät taas esittelmään taitojaan Iijoen vilpoisessa vedessä. Vesi oli hurrrjan kylmää, se tuli nyt itsekin pariin kertaan todettua :) Mutta se ei uimamaistereita haitannut pätkääkään. Jade nauttii vedessä pärskimisestä ilman houkutteluja, mutta rakastaa myös keppien ja kivien perässä polskimista. Dina tutkailee rantaviivaa hajujen perässä ja odottaa, että joku heittää keppiä, jolloin piskuinen cockerityttökin kastautuu kokonaan.

"Heitä jo keppiä...!"

Parin viikon aikana luonto on saanut jo pohjoisemmassakin Suomessa vihreän hehkuvat sävyt.

Ensi viikolla tehdään pieni mutka pääkaupunkiseudulla, pienenpieniä mustiaisia katsomassa...! Siihen asti tyydyn halailemaan tätä isompaa (pikku)mustaa :)

3 kommenttia:

 1. Ei kylmä vesi koiria haittaa ei. Hassua. Meillä vanhempien molemmat koirat olivat sellaisia, etteivät välttämättä kesällä kahlailleet ollenkaan, mutta syksyn ja kevään kylmissä vesissä piti lutrata oikein urakalla (mahakarvoja myöten, ei sen syvemmällä).

  VastaaPoista
 2. Uimamaisterikuvia tulossa myös Hirmuihin! Kuvasin lauantaina Piun ja Poppiksen vesihäsellystä. Uskomatonta, ettei jäätävän kylmä vesi haittaa koirien menoa?! Varsinkin Jii näyttää olevan vedessä oikein elementissään. Toivottelen teille jo nyt hauskaa reissua! Pistäthän matkan varrelta väliaikatekstareita Puttaalle päin, että voin eläytyä pikku musta -projektiisi ja lietsoa omaa pentukuumettani. :oD

  VastaaPoista
 3. Jade tosiaan rakastaa uimista. Jos sille ei kukaan hetiä keppiä, se hyppelee vedessä ja ajaa takaa vesiroiskeita :P

  Toki, väliaikatekstareita luvassa :) Jännää nähä pentu pian!

  VastaaPoista