sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Loiskis, sanoi Jattunen!

Viikonloppu vierähti taas mukavissa merkeissä mökillä: Jade pääsi jälkimetsään ja ruututreenehin, leikkimään kamujen kanssa, uimaan ja herkuttelemaan mm. syöden roskiksesta löytämänsä kokonaisen chilimakkaran...! :P


Jälki oli ok suoritus vesisateessa Jiiltä. Kaikki kepit nousivat ja keppien luovutukset olivat tosi hyviä. Tien ylityksiä oli kaksi ja niissä ei ollut mitään ongelmaa, suoraan eteni jälkeä pitkin. Ainoastaan ekan kulman ajoi huolimattomasti ja haki sitten jonkun aikaa ilmavainulla oikeaa suuntaa, muuten nappi suoritus kaikin puolin. Pituutta jäljellä oli n. 500m ja se vanheni tunnin.
Esineruudussa meinasi eka pisto olla sitä vanhaa tuttua Jattusta, joka kaahailee ruudussa "jälkeä", mutta onneksi kaahailu jäi vain ruudun reunojen tutkailuun ja sitten Jii kävi poimissa esineen, jonka oli jo bongannut ja toi sen revittäväksi.

Neljä seuraavaa pistoa olivatkin sitten jo tosi hyviä ja nopeita. Nahkahanskaa (esinettä) revittiin niin, ettei siitä sitten ollut mitään jäljellä loppujen lopuksi. Taistelutahtoa tuolta tytöltä löytyy kuin pienestä pitäjästä ;) Sitä täytyy hyödyntää enemmän noissa ruututreeneissä ja tokossakin palkkauksessa.

Pato avattiin viime viikolla ja nyt pieni koskenuoma kohisi täysillä voimillaan. Uimista se ei kuitenkaan estänyt, eikä kova virtaus haitannut Jadea, joka taitaa olla vesihiisien sukua.

Tänään oli sitten hurjat leikkimittelöt vuorossa, kun Tilli tuli ilahduttamaan isosiskoaan koko päiväksi. Tytöt leikkivät tuntikausia keskenään, juosten pihalla hirveää rallia ja futista pelaillen pikkuveljeni kanssa. Rannassa molemmat pimut syöksyivät suoraan jokeen - molemmat kun nauttivat uimisesta ja vedessä tolskaamisesta suunnattomasti! Dina tyytyi haistelemaan rantaviivan tuoksuja ja tassuja uittamaan vähän, aarteiden etsimisen lomassa.


Loppuun vielä bloginkin kautta terveiset äidille: HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ! :)

6 kommenttia:

 1. Vesipetoilua on siis harrastettu sielläkin suunnassa. =) Kuvista päätellen mustaturkeilla on ollut älyttömän hauskaa! Mikäs on rannalla juostessa ja uidessa, kun masun täytteenä on makoisa chilimakkara. ;-P Toivottavasti päästään mahdollisimman pian yhdessä jäljelle. Olisi mukava nähdä, miten Jattunen ruutuilee ja jäljestää. Hienoa, että Jii on mennyt esineruutuilussa eteenpäin! PS. Blogissamme on teille taas pieni viesti. =oD

  VastaaPoista
 2. HIRMUT SAYS: Oops, kuvien kommentointi jäi äskeisestä pois! Minun suosikkiotoksiani ovat kuvat 1, 4 ja 5. Varsinkin vitonen on tosi nätti, tunnelmallinen otos!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas jälleen kerran. :-)

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä noita uintikuvia, ku ne saa mut tunteen itteni niin saamattomaks n:(
  En voi kertakaikkiaan tajuta, että kuinka joku koira voi mennä ihan vapaaehtosesti kastaan ittensä :o
  Toi Tilijuttu tuntu jotenkin hasulta, kyun mullaki kävi tänään yks Tilli kylässä, vaikka ei se voinu ola sama Tilli, kun se oli ruskee, mutta oli silti samaa rotua, ku säkin ;)
  Eiks oo aika ihme, että sen annetaan juoksennella vapaana pitkin kylää :o

  VastaaPoista
 5. Joo ja taas näky olevan noita kirjotusvirheitä ihan roppakaupalla, mutta toivottavasti ymmärrät mitä yritin selittää :o

  VastaaPoista
 6. Hiih, näyttääpäs kivalta :) Meilläkin Lexa avasi uimakauden tänään sillä seurauksella että kannuskynsi katkesi ja maanantaina lääkärireissu. Noh, ainaki sillä oli kivaa niin kauan ku sitä kesti:)

  VastaaPoista