tiistai 5. toukokuuta 2009

Picasa oikuttelee

Meidän galleriassa on tapahtunut kummallisia... Kuvat ovat itsestään siirtyneet toisiin kansioihin tai hävinneet kokonaan galleriasta! Harmittaa, koska kuvia on Picasassa ollut monta sataa ja nyt ne ovat kadonneet bittiavaruuteen. Osa kuvista on onneksi tallella koneella ja poltettuna levyille, mutta on myös paljon kuvia, jotka löytyivät vain tuolta nettigalleriasta :( Eikä niitä varmastikaan takaisin mitenkään saa.

Picasan galleria saa siis minun puolestani jäädä ja kuvat löytyvät jatkossa täältä. Kokeilen siis kuvat.fi-kuvapankkia; jospa se toimisi paremmin kuin Picasa :)

Tervetuloa katsomaan kuvia! Kuvapankissa on mahdollisuus myös kuvien kommentoimiseen, joten olisi kiva, jos jättäisitte kommentteja *vieno pyyntö/painostava kehoitus* :P

PS. Lisäilen kuvia pikkuhiljaa galleriaan, tällä hetkellä sieltä löytyy mm. Jaden pentukuvia.

6 kommenttia:

 1. Suosittelen 1g palvelua, vaikka on maksullinen mutta on selkeä! Suosittelen, olen jo kohta 3v pitänyt palvelua!

  VastaaPoista
 2. Aa, sulla on tuosta toinen versio. Nojoo, samalainen palvelu.

  VastaaPoista
 3. Teille on viesti blogsussamme. 8) Mailianne odotellessa... Ja nyt yölenkille!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa vaan kuvaamaan varsaa! Oispas kiva saada kerrankin hyviä kuvia.
  Elukat

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Toi on kyllä tosi harmillista, kun kuvat katoaa bittiavaruuteen... Meillä tosin ainakin tuo kuvat.fi-palvelu on toiminut tosi hyvin! Oon tykännyt tosi paljon :) Vaikka onhan se maksullinen, mutta musta ainakin tosi halpa siihen nähden, miten paljon sinne saa mahtumaan kuvia.
  Hyvää myöhäistä vappua ja hauskaa loppukevättä!
  T. Henni & koiruudet

  VastaaPoista
 6. Mulla on tuo ilmaisversio kokeilussa, mutta taidan päivittää maksulliseen jossain vaiheessa - tilaa on kyllä kuville tuossa ilmaisversiossakin, mutta ei saa laitettua salattuja kansioita ollenkaan :) Salatulle Elämälleni tartten Salaisia Kansioita :D

  Tosi hyvältä vaikuttava palvelu - nyt jo monta kansiota päivitettynä :)

  VastaaPoista