sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kevään eka jälki ja muuta mukavaa

Olipa kesäinen viikonloppu! Lauantaina loikoiltiin pihalla 20 asteen lämmössä ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Avattiin virallisesti grillikausi ja haravankin varteen jo pääsi ;) Jade vietti suurimman osan ajasta ulkona, ja oli onnensa kukkuloilla, kun yllättäen olikin monta pallonpelaajaa kaverina pihalla.

Joella oli vielä jäätä, mutta ihan rannassa oli sulaa, jossa Jade ja Dina pääsivät uittamaan tassujaan - ja kieliään :P Tänään aamusta pato oli avattu ja koski alkoi pauhata, hiljalleen keräten kierroksia ja voluumia - vieden loputkin jäät mennessään. Kohta päästään uimaan :)

Kevään eka jälkikin on ajettu ja hienosti Jii jäljesti. Syvemmällä metsää oli vielä lunta ja jäätä, mutta hyvin Jade nuuskutti jäljet lumestakin. Ainoastaan viimeinen keppi jäi poimimatta ja sekin oli pitkälti jäljentekijän syytä... Olin tullut liian lähelle janaa, josta Jade otti ilmavainun ja kiersi sitten kepin ohi. Kulmat ajoi tarkasti ja maltillisesti, mutta innokkaasti eteni jäljellä.

Suurin riemun aihe oli kuitenkin onnistunut esineruutu, jossa tein syvän, kapean kaistaleen ja vein esineet näöllä. Jadelle esineruutu on ollut hepreaa, koska se jäljestää ruudussakin etsien kepukoita - esineistä se ei ole välittänyt tuon taivaallista, vaikka ne äkkiä on löytänytkin. Mutta eilen löytyi esineet nopeilla pistoilla ja innokkaasti tuotiin aarteet näytille lihapullien toivossa ;) Näin jatkamme ruutuilua toistaiseksi, eikä kiirehditä vaikeuttamaan sitä vielä, vaan haetaan touhuun ajatusta ja varmuutta aluksi.

Olin suunnittelut suuntaavani pellolle tekemään jälkeä, mutta siellä olikin muita...

5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen kerran! :D

  Täälläkin korkattiin jälkikausi virallisesti. Saatiin aikaan neljä jälkeä viikonlopun aikana. Huomenna pari lisää ;)

  Menetkö tänä vuonna Vaalaan leirille? Minä lahjakkaasti missasin leirin... :P

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kysellä olisiko tuolla leirillä vielä tilaa, sinne voisi vielä päästä mukaan hyvällä tuurilla :)

  Itse en oo lähdössä tänä vuonna, kun pentuprojekti vie suurimman osan budjetista ;) Katsotaan ensi vuonna, jos silloinkin leiri järjestetään, että päästäänkö mukaan.

  Me jälkeillään seuraavan kerran varmaan viikonloppuna. Tää kevät on mukavaa aikaa belgi-immeisille ;)

  VastaaPoista
 3. Onpas joki vielä jäässä! Vaikka muuten keväisen näköistä jo onkin. Meillä jäi eiliset jälkiharkat selkäkipuni takia väliin, mutta onneksi pääsimme tänään kuitenkin tokokurssille. Hyvin jaksoin tököttää 5 h kurssipaikalla. ;-P Tiistain tokoiluja odotellessa. :)

  VastaaPoista
 4. Tekin ootte sitten päässy jo kevättouhuihin.=)

  VastaaPoista
 5. Ehdin sopia muuta menoa kyseiselle viikonlopulle :/ Nooh, ensivuonna uudestaan, mikäli muistan ;D

  VastaaPoista