keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Paluu tulevaisuuteen

Viikon Koirakuvan kevään viimeisessä haasteessa aiheena on tulevaisuus. Me emme Jaden kanssa tee suunnitelmia pitkälle tulevaisuuteen, vaan elellään onnellisina tässä hetkessä. Jotain pieniä lähitulevaisuuden tapahtumia toki on tiedossa, kuten kesäloman vietto, tulevat näyttelyt ja kokeet, sekä tietysti koiranpentu-asiat... :)

Kesä vietetään aikalailla "märissä" tunnelmissa. Jade on vesipeto, jolle kelpaa uintiin aivan yhtä hyvin kuohuva koski kuin pikkuojakin ;)

Ja tietysti tokoillaan, leikitään, jäljestetään, treenaillaan, makoillaan, herkutellaan... Ja leikitään kavereiden kanssa. Mikäs sen parempaa...?

Mukavaa kesälomaa haastejengille...! :) Elokuussa palaillaan haasteen pariin!

6 kommenttia:

 1. Ihanilta kuulostavat teidänkin kesänviettosuunnitelmat! Hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti tuo ylin kuva Jattusesta! Monenlaista mahtuu teidänkin kesäänne. Tosin eräs pikkumusta riiviö saattaa pistää suunnitelmanne uusiksi. ;-P Kivaa kesää kuomat!

  VastaaPoista
 3. Joo ihan kohtuuella on tullu kokoa lisää ;) mutta myös jonnin verran järkeäkin siinä samalla :D -Piia unelmain.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Mä en kestä tätä, kun joka koira kertoo viettävänsä tulevan kesän vedessä :o
  Mikä siinä vedessä voi muita koiria niin kiehtoo, kun mä en nää siinä mitään hohtoo...
  Mitenkähän noi tulevaisuuden suunnitelmat Jadella mahtaa sujua, kun on se koiranpentu-asiaki :)

  VastaaPoista
 5. Mukavan rennot kesäsuunnitelmat. Eipä sitä sen kummemmin kannata etukäteen mietiskellä, me ainakin kannatetaan myös tällaista "tehdään mitä hetkessä huvittaa" -asennetta. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvät kesäsuunnitelmat teillä. :) Ihania kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista